Newsroom

Newsroom

Νέα ένταση έξω από το ΕΠΑ.Λ Ευόσμου. – Έβαλαν φωτιά σε κάδους και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους (video)

Νέο σκηνικό έντασης έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου - Έκλεισαν τον δρόμο, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και έκαιγαν κάδους 

evosmos

Νέο σκηνικό έντασης προκλήθηκε από τους νεοναζί μαθητές το πρωί της Πέμπτης έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου αυτή τη φορά, που βρίσκεται στην οδό Σμύρνης, στην Θεσσαλονίκη. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, λίγο πριν τις 11 το πρωί βγήκαν μέσα από το σχολείο περίπου 100 άτομα που έκλεισαν το δρόμο και άναψαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών.

Όπως μεταδίδει το typosthes, αφού έκαψαν κάδους στη μέση του δρόμου, έπειτα αποχώρησαν από το σημείο, ενώ όπως όλα δείχνουν, αυτή την ώρα ξεκινούν πορεία στους δρόμους του Ευόσμου.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η ομάδα των 100 ατόμων «πήρε στο κυνήγι» τους δημοσιογράφους και αμέσως μετά την επίθεση επέστρεψε μπροστά στην είσοδο του σχολείου. Από τα αντικείμενα που πέταξαν προκλήθηκαν φθορές σε τουλάχιστον ένα όχημα. Τέλος, η κατάσταση φαίνεται να είναι έκρυθμη και δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο μέχρι την ώρα που σημειώθηκαν τα νέα επεισόδια

Τέλος, κλήθηκε και η Πυροσβεστική, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η φωτιά έσβησε από κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…