Νέα Ερυθραία : Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την ώρα της επίθεσης από τον 26χρονο στον επιχειρηματία έξω από την καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

varimpompi

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως απο τον ΑΝΤ1 και δείχνει το αιματηρό περιστατικό της επίθεσης με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία στην Νέα Ερυθραία, από τον 26χρονος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον 19χρονο φίλο του, φτάνουν στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό. Εκείνη την ώρα περισσότερα από δέκα άτομα περιμένουν στην ουρά όμως οι δύο νεαροί πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο.

Ένας άνδρας, που συζητά με τον επιχειρηματία , αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο.

Εκείνη την στιγμή, ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον επιχειρηματία, με τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος να έχουν καταγράψει τις σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι. Έπειτα οι νεαροί επέστρεψαν γρήγορα στο αυτοκίνητο τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…