Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Νέα Ερυθραία, το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου, αφότου εντόπισαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στην κατοχή τους.
Συγκεκριμένα, οι δύο εκ των κατηγορουμένων –ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών και ένας 36 ετών– συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην οδό Τατοΐου. Μόλις ο 30χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσπάθησε να διαφύγει εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο πεζός. Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αποπειράθηκε να απωθήσει τον αστυνομικό ώστε να διαφύγει της σύλληψης, σπρώχνοντας τον.
Στη κατοχή του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 3.290 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχε και για λογαριασμό του 36χρονου και του 28χρονου.
Οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση των ναρκωτικών, αλλά και του αυτοκινήτου, 1.250 ευρώ και έξι κινητών τηλεφώνων.
Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για βία κατά υπαλλήλων και έχουν οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε επίσης:
Αττική: Εξαθρώθηκε κύκλωμα κοκαΐνης – 9 συλλήψεις, 900.000 ευρώ το παράνομο κέρδος
Πρώην ποδοσφαιριστής και αστυνομικός διακινούσαν κοκαΐνης στην Αθήνα – Πώς δρούσε το κύκλωμα
Νέα Ερυθραία: Συνελήφθη 56χρονη δασκάλα γιόγκα για εμπρησμούς σε αυτοκίνητα
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια