Νέα επίθεση σε Μητσοτάκη από Ερντογάν- «Άλλα λέγαμε και άλλα έκανε»

Επίθεση σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε εκ νέου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Ο Τούρκος πρόεδρος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην Τουρκία σαν να μην είχαμε συναντηθεί προηγουμένως».

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε: «Στο γεύμα εργασίας που είχαμε μεταξύ μας, είχαμε πει να μη βάλουμε άλλους ανάμεσα μας. Να κάνουμε οι δυο μας τις συνομιλίες. Και ενώ είπε να μην υπάρχουν τρίτες χώρες ανάμεσά μας, δυο με τρεις εβδομάδες μετά τη συνάντηση μας, στις ΗΠΑ, στο Κογκρέσο, έκανε ομιλίες εναντίον της Τουρκίας και των συμφερόντων της Τουρκίας, σαν να μην είχαμε συναντηθεί».

«Μετά πήγε στο Νταβός κι έκανε τα ίδια. Ας μην παρεξηγούν, εμείς είμαστε υπέρ της πολιτικής με αξιοπρέπεια. Εμείς δεν λέμε ναι στην πολιτική που έχει έλλειψη αξιοπρέπειας».

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε επίσης: «Σήμερα στην Ελλάδα εγκαταστάθηκαν 9 βάσεις των ΗΠΑ. Ωραία αυτές οι βάσεις εναντίον ποιου εγκαταστάθηκαν; Μας απαντούν και λένε εναντίον της Ρωσίας. Μη μας παρεξηγήσουν, αλλά δεν το χάφτουμε αυτό».

Παράλληλα ανέφερε ότι «σήμερα η Ελλάδα χρωστάει 400 δισ. ευρώ. Παρόλα αυτά, χώρες της Ευρώπης που δεν θα πω τα ονόματα τους της παραχωρούν όπλα, ελικόπτερα, αεροσκάφη. Όπως και οι ΗΠΑ στηρίζει με τον ίδιο τρόπο και παραχωρεί. Εναντίον ποιου;».

Υδροστρόβιλος στο Παλιούρι Χαλκιδικής – Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες

Υδροστρόβιλος στο Παλιούρι Χαλκιδικής – Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες

Πρόκειται για έναν υδροστρόβιλο που δημιουργήθηκε κοντά στην ακτή στο Παλιούρι (Κασσάνδρα), και εντυπωσίασε τους…