Newsroom

Newsroom

Νέα επίθεση Πεσκόφ στη Δύση: «Εχθρικό κράτος οι ΗΠΑ» – «Η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας είναι που ενοχλεί»

«Κάθε πόλεμος καταλήγει σε ειρήνη, και σε αυτήν την ειρήνη θα ακούγεται η φωνή της Ρωσίας»

ap Dmitry Peskov

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ο Πεσκόφ σε σημερινή του διάλεξη είπε για τη Δύση είναι έτοιμη να κάνει ο,τιδήποτε για να εμποδίσει τη Ρωσία από το να ζήσει όπως επιθυμεί, ενώ ειδικά για τις ΗΠΑ υπογράμμισε ότι έχουν εξελιχθεί σε εχθρικό κράτος για τη Μόσχα.

Η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας δείχνει να ενοχλεί τη Δύση, είπε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Μερικές φορές είναι σαν η ίδια η ύπαρξη της Ρωσία να ενοχλεί έντονα τη Δύση, και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να μας εμποδίσουν από το να αναπτυχθούμε και να ζούμε όπως θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι σίγουρη ότι «όλα θα πάνε καλά», ότι θα νικήσει και ότι θα πετύχει τους στόχους της.

Πεσκόφ: «Κάθε πόλεμος καταλήγει σε ειρήνη, και σε αυτήν την ειρήνη θα ακούγεται η φωνή της Ρωσίας»

«Κάθε πόλεμος καταλήγει σε ειρήνη, και σε αυτήν την ειρήνη θα ακούγεται η φωνή της Ρωσίας», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος

Ειδικά για τον ουκρανικό λαό, ο Πεσκόφ ανέφερε ότι είναι χαρισματικοί άνθρωποι που αγαπούν την ειρήνη, όμως για πολύ καιρό τους ξεγελούσαν με ψέματα. 

Ο Πεσκόφ τόνισε στη διάλεξή του ότι η Ρωσία δεν είναι δυνατόν να απομονωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα κράτος που δεν υπερασπίζεται με συνέπεια τα συμφέροντά του, χάνει την κυριαρχία του. «Η Ρωσία υπερασπίζεται με συνέπεια τα συμφέροντά της», συμπλήρωσε ο Πεσκόφ, εξηγώντας ότι εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες η χώρα αναπτύσσεται, χρησιμοποιεί τις κάθε είδους κρίσεις για να ανανεώνεται, να βελτιώνεται και να δυναμώνει, ώστε να ανοίξουν νέοι ορίζοντες και νέες ευκαιρίες για τις επόμενες γενιές.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…