Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση: "Μαύρο σύννεφο συσσωρεύεται πάνω από τη Δημοκρατία"

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κάνοντας λόγο για «μαύρο σύννεφο που συσσωρεύεται πάνω από τη Δημοκρατία».

58089e7b1dc5240e588b47e6

«Ζούμε μέρες που ευτελίζουν τους θεσμούς και προσβάλουν την δημοκρατία» είπε ο Κουμουτσάκος, μιλώντας ταυτόχρονα για «σκοτεινές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, που κάποιες φέρουν τα χαρακτηριστικά παρακράτους». Στην κρίση της οικονομίας προστίθεται και η κρίση δημοκρατίας, πρόσθεσε ο ίδιος και κάλεσε τους πολίτες «σε δημοκρατική εγρήγορση».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, ότι ενδεχόμενη ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θα σημάνει επιστροφή στην κατάσταση ανομίας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε: «πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο στις αλλεπάλληλες προσπάθειες επηρεασμού του ΣτΕ. Τι θα συμβεί σε περίπτωση ακύρωσης του διαγωνισμού για τις άδειες; Μόνο ο νόμος του κ. Παππά μπορεί να βάλει τάξη; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, όπως ορίζει το Σύνταγμα με τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, και με αξιοποίηση όλου του ψηφιακού φάσματος;». «Τέτοιες προβλέψεις υποκρύπτουν ένα νέο κύκλο απειλών και προσπάθειας επηρεασμού των δικαστών», εκτίμησε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…