Νέα επιχείρηση αντιπερισπασμού από τον Γιάννη Οικονόμου μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Σφίγγει ασφυκτικά ο κλοιός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών με τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο να επιδίδεται από σήμερα σε μια νέα κίνηση αντιπερισπασμού στρέφοντας τα βέλη, για ακόμα μία φορά, στον ΣΥΡΙΖΑ υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων.

Τη γνωστή μέθοδο χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, ρίχνοντας ξανά λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Documento, για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη για να διαφύγει των ευθυνών του ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κυβέρνηση που μέχρι να σήμερα επαναλάμβανε σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχουν στοιχεία αλλά μυθεύματα κατασκοπείας και ότι το κακόβουλο λογισμικό δεν χρησιμοποιείται από την ΕΥΠ, υποχρεώθηκε να κατασκευάσει νέο αφήγημα το οποίο απήγγειλε, ο Γιάννης Οικονόμου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει «πνεύμα και ηθική», ενώ ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτης, σε πλήρη γνώση του κ. Τσίπρα, ο οποιος πρόσφατα δήλωνε άγνοια, φέρεται να διαπραγματευόταν, στο διάστημα 2016-2019, την αγορά λογισμικών παρακολούθησης, προχωρώντας και σε δοκιμή του Pegasus επί ελληνικών τηλεφώνων», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Συνεργάζονταν μάλιστα με πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται και με το Predator. Επίσης, ενώ κατά την περίοδο 2016-2018 είχε εντοπιστεί η λειτουργία του Pegasus στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποίησε την εμπορία, την διάθεση και την κατοχή του. Γιατί;», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γ. Καραμέρος ακυρώνει…την αλαζονεία Μητσοτάκη: Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες

Ο Γ. Καραμέρος ακυρώνει…την αλαζονεία Μητσοτάκη: Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύει τη στάση του προέδρου της ΝΔ, που προδικάζει το αποτέλεσμα…

«Πυρά» του Σέρβου πρόεδρου κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού: «Θέλει να χυθεί αίμα»

«Πυρά» του Σέρβου πρόεδρου κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού: «Θέλει να χυθεί αίμα»

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν δίστασε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού…