Νέα ένταση στη Βουλή με αφορμή το "Μπαλτάκος-gate"

Νέα ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε βουλευτές της ΝΔ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου…

Νέα ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε βουλευτές της ΝΔ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Αφορμή της έντασης στάθηκε η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου που έθεσε θέμα διαδικασίας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τον Ηλία Κασιδιάρη όπου φαίνεται να συνομιλεί με τον Τάκη Μπαλτάκο. Η αναφορά ωστόσο σε εμπλοκή και του Αντώνη Σαμαρά εξόργισε τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ στο επεισόδιο παρενέβησαν και οι παριστάμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν. «Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή» φώναξε ο Νίκος Μίχος ενώ ο Παναγιώταρος άρχισε να φωνάζει ότι ο Σαμαράς είναι φασίστας.

Στο επεισόδιο παρενέβη και η Ραχήλ Μακρή, η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί και κατήγγειλε την παρέμβαση της στο έργο της δικαιοσύνης. «Δεν ντρέπεστε που έχετε εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες. Παρεμβαίνετε στην δικαιοσύνη. Είστε επίορκοι. Είστε χούντα. Να παραιτηθείτε», είπε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος, ο οποίος αρχικά έκλεισε τα μικρόφωνα σε όλους, διέκοψε τη συζήτηση λέγοντας: «Δε θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…