Ακόμη μια έμμεση επίθεση την κυβέρνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω των ΜΜΕ του. Συγκεκριμένα, τα «Νέα» με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι των «αιωνίων», επιρρίπτουν ευθύνες στον υπουργό προστασίας του πολίτη επειδή “χώρισαν τ’ αποδυτήρια στη μέση” και αναρωτιούνται «πού αποσκοπούσε» η παρουσία της αστυνομίας.
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
«Ευθύνες Χρυσοχοίδη για την ακατανόητη στάση των ΜΑΤ στο Γ. Καραϊσκάκης
Μία ακόμη παράξενη ιστορία από το χθεσινό ντέρμπι. Αυτή τη φορά όχι από το… . βίντεο του VAR, αλλά από την ακατανόητη στάση της Αστυνομίας και του σχεδίου της για την ομαλή έκβαση του ντέρμπι.
Διότι κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει με τίνος εντολή, δίχως καμία λογική, τα ΜΑΤ έκαναν… κατάληψη στα αποδυτήρια του γηπέδου.
Σε πλήρη παράταξη για να χωρίσουν τα αποδυτήρια στη μέση, λες και πρόκειται για εμπόλεμη ζώνη.
Απορούσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με το θέαμα. Απορούσαν οι ξένοι προπονητές. Απορούσαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Ποιος μπορεί να πήρε αυτή την εντελώς αψυχολόγητη απόφαση; Και πού αποσκοπούσε μιας και το μόνο που έκανε ήταν να προκαλέσει εκνευρισμό;»
Ειδήσεις σήμερα:
Ψαριανός: Αίσχη για Τέμπη και Καρυστιανού – «Η χαροκαμμένη φίρμα και οι ηλίθιοι διαδηλωτές»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια