Newsroom

Newsroom

Νέα δωρεάν ελληνική εφαρμογή για smartphones-Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς τεχνικό (photos+video)

Σκοπός της νέας ελληνικής εφαρμογής για smartphones «iTexnikos» είναι να δώσει στον χρήστη το προνόμιο να επιλέξει ανάμεσα σε καταξιωμένους…

Σκοπός της νέας ελληνικής εφαρμογής για smartphones «iTexnikos» είναι να δώσει στον χρήστη το προνόμιο να επιλέξει ανάμεσα σε καταξιωμένους τεχνικούς της περιοχής του, βρίσκοντάς τους ταξινομημένους σε μια απλή και ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή. Το iTexnikos ήταν έμπνευση και δημιουργήθηκε από έναν νέο άνθρωπο και καταξιωμένο ειδικό στον χώρο της πληροφορικής τον κ. Ζήση Ζιώγα και καλύπτει μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων οι οποίοι είναι αναγκαίοι στη σύγχρονη καθημερινότητα. Οι τεχνικοί που φιλοξενεί το iTexnikos είναι επιστημονικά καταρτισμένοι σύμφωνα με την ειδικότητά τους, νόμιμοι επιτηδευματίες με εμπειρία στο χώρο.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία στοχευμένη αναζήτηση με βάση τη γεωγραφική θέση του κάθε τεχνικού. Έτσι, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει και να επιλέξει μέσα από τους τεχνικούς της περιοχής του και να λάβει μια πιο γρήγορη απόκριση, χρησιμοποιώντας το smartphone η το tablet του.



To iTexnikos προσφέρει τακτοποιημένους τους τεχνικούς ανά ειδικότητα, φιλτράροντας με βάση τη χιλιομετρική απόσταση. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει τους τεχνικούς της περιοχής του από τον κοντινότερο προς τον πιο απομακρυσμένο και ανάλογα να επιλέξει. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να δει ο χρήστης τη θέση του τεχνικού στο χάρτη, ακόμα και να ξεκινήσει πλοήγηση προς τον τεχνικό από την τρέχουσα θέση του. Η λειτουργία αυτή βασίζεται στους χάρτες του κινητού τηλεφώνου του χρήστη. Επιπλέον, ο χρήστης, επιλέγοντας την κατηγορία που τον ενδιαφέρει, μπορεί να δει τους τεχνικούς της συγκεκριμένης κατηγορίας είτε σαν λίστα, είτε στο χάρτη με βάση τη γεωγραφική του θέση. To iTexnikos αποτελείται από τις εξής κατηγορίες:

-Υδραυλικός

-Ηλεκτρολόγος

-Κλειδαράς

-Ψυκτικός

-Τζάμια-Κρύσταλλα

-Τεχνικός Η/Υ-Ηλεκτρονικός

-Καυστήρες- Καλοριφέρ

-Αποφράξεις

-Αλουμίνια

-Ελαιοχρωματισμοι

-Ρολά

-Μονώσεις

-Φυσικό αέριο

-Ξυλουργός – Μαραγκός

-Ανακαινίσεις

-Οικοδόμος

-Τέντες-Σκίαση

-Κηπουρός

-Πέργκολες-Στέγες

-Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις

-Παρκέ

-Συστήματα Ασφαλείας

-Κινητή τηλεφωνία

-Γυψοσανίδες

-Περιφράξεις

-Τζακια-ΒQ-Καμινάδες

-Ανελκυστήρες

Δείτε την παρουσίαση της νέας εφαρμογής από τον δημιουργό της κ. Ζιώγα:

 

 

 



 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…