Νέα δημοσκόπηση: Πρώτος παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερό προβάδισμα, της τάξης του 1,5% και του 1%, αντιστοίχως, διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου τόσο…

Σταθερό προβάδισμα, της τάξης του 1,5% και του 1%, αντιστοίχως, διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για τις εθνικές εκλογές, αντίστοιχα. Από τη νέα δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24, προκύπτει ότι η ΝΔ, παραμένει δεύτερη, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη και ισοβαθμεί με την Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών με αναγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρώτη θέση με ποσοστό 20,5%, έναντι 19% για τη ΝΔ. Στην τρίτη θέση βρίσκονται “Το Ποτάμι” και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10,5% και τέταρτο κόμμα είναι η “Ελιά” με 7,5%.

Ακολουθούν ΚΚΕ με 6,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, ΔΗΜΑΡ 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, Οικολόγοι Πράσινοι 1%, ΛΑΟΣ 1%, Άλλο Κόμμα 3%, Αναποφάσιστοι 12,5%. Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές, πάλι με αναγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 21,5%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 11%, ενώ ακολουθεί στην τέταρτη θέση “Το Ποτάμι” με 8,5%.

Στην πέμπτη θέση βρίσκονται μαζί το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με ποσοστό 6,5%. Ακολουθούν: Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, ΔΗΜΑΡ 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%, Οικολόγοι Πράσινοι 1%, ΛΑΟΣ 1%, Άλλο Κόμμα επιλέγει το 2%, ενώ οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 11%.

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το