Νέα διαφωνία στο κυβερνητικό στρατόπεδο: Ακόμη ένας βουλευτής υπέρ της άρσης του απορρήτου

Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας τάχθηκε υπέρ της άρσης του απορρήτου

5650280

Ακόμα ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, τάχθηκε «ως πολίτης» υπέρ της άρσης του απορρήτου.

Συγκεκριμένα, ο  Ανδρέας Κουτσούμπας δήλωσε ότι τάσσεται «ως πολίτης» υπέρ της άρσης του απορρήτου για να πέσει φως στη δυσώδη υπόθεση.

«Είμαι κι εγώ από αυτούς που θα ήθελα, πολύ περισσότερο λόγω της ιδιότητας να το μάθω και εγώ» δήλωσε σχετικά με τους λόγους της παρακολούθησης Ανδρουλάκη ο Ανδρ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή που παραχώρησε  στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ο ίδιος χαρακτήρισε αναρμόδια την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να άρει το απόρρητο που επικαλέστηκαν οι μάρτυρες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κιν.Αλ., κ. Ανδρουλάκη αλλά και του Θανάση Κουκάκη.

Όμως ο Ανδρέας Κουτσούμπας δήλωσε ότι η εξεταστική επιτροπή είναι καθ’ όλα αρμόδια να αποφασίσει αν θα άρει το απόρρητο.

«Εάν με ρωτάτε ως ιδιώτη, ως πολίτη, θα έλεγα συμφωνώ» τόνισε με νόημα για την άρση του απορρήτου, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να βρεθεί ο τρόπος».

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της άρσης του απορρήτου είχε ταχθεί και η Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: