Νεα χυδαιότητα Άδωνη-Είναι «Ραντανπλάν» ο Πολάκης-Πληρωμένη απάντηση του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνης Γεωργιάδης οδεύει προς ολοταχώς να γίνει χειρότερος κι από τον χειρότερο οργανωμένο οπαδό, καθώς η χυδαιότητα, ο δημόσιος τραμπουκισμός που έχει, τα έδειξε για μια ακόμη φορά στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.-Πληρωμένη απάντηση από τον Πολάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε για μια ακόμη φορά να εκτρέψει τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση και να επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη, αποκαλώντας τον «Ρανταπλάν» βουλευτή με τα «λεφτά του Καλογρίτσα».

Συγκεκριμένα ο πάντα ευρισκόμενος εν εξάλλω καταστάσει τηλεβιβλιοπώλης ανέφερε , «Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λούκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος – ομοιάζει κάπως – που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακιών ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής.

Ρωτώ: Μήνυση στον Καλογρίτσα που σου είπε βγάλε το σκασμό, γιατί είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου, του έκανες Πολάκη; Και έρχεσαι ένα χρόνο και κάνεις μαγκιά σε εμένα; Εσύ σε εμένα; Αυτός που κατέθεσε ότι μου έδωσε ο Φρουζής 2 εκατ ευρώ ονομάζεται Δεστεμπασίδης. Σήμερα αυτός ο άνθρωπος είναι στην μπουζού γιατί έκλεβε τα λεφτά των ανθρώπων. Ευτυχώς Πολάκη κανείς δεν σε όρισε δικαστή. Τις μαγκιές σου να τις δείξεις στον Καλογρίτσα που σου είπε βγάλε το σκασμό και τον έβγαλες. Αρκετά».

Πολάκης: Δεν θα ανταποδώσω…άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδεμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του στο facebook . Όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης

«Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!!
Υγ Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδεμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν!!»

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία: Άκρως ανησυχητική προειδοποίηση για τσουνάμι από τις Ιταλικές αρχές

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία: Άκρως ανησυχητική προειδοποίηση για τσουνάμι από τις Ιταλικές αρχές

Μετά τον ισχυρό σεισμό, η ιταλική Πολιτική Προστασία προειδοποίησε τους κατοίκους νοτιοανατολικών περιοχών της χώρας…

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που θα χτυπήσει, πώς θα εξελιχθεί

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που θα χτυπήσει, πώς θα εξελιχθεί

Που θα σημειωθεί παγετός, χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο μάτι της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»