Newsroom

Newsroom

Νέα αθλιότητα Γεωργιάδη: Κατάφερε να συνδέσει τη Πισπιρίγκου με την ακρίβεια και τα super market

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ταύτισε τις αντιδράσεις του όχλου ενάντια στην Πισπιρίγκου με τις αντιδράσεις ενάντια στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια 

EK Georgiadis

Μια νέα αθλιότητα επέλεξε να ξεστομίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να αποφύγει να ανακοινώσει το όνομα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην οποία επιβλήθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει μπει μέχρι ως σήμερα εξαιτίας της αισχροκέρδειας.

Αναλυτικότερα, βρισκόμενος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Υπουργός Ανάπτυξης επέλεξε να συνδέσει τις αντιδράσεις του όχλου ενάντια στη Ρούλα Πισπιρίγκου με τις κοινωνικές αντιδράσεις ενάντια στο κύμα ακρίβειας αλλά και στα φαινόμενα αισχροκέρδειας. 

Έτσι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι όσοι απαιτούν να δίνονται στη δημοσιότητα οι επωνυμίες των επιχειρήσεων που κερδοσκοπούν σε βάρος των καταναλωτών, είναι σαν το εξαγριωμένο πλήθος που πήγε έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου για να την λιντσάρει.

Μετά τη νέα χυδαιότητα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η «Η Ελλάδα είναι κράτους δικαίου»,  και ότι ο νόμος δεν του επιτρέπει να δίνει στη δημοσιότητα τις επωνυμίες των σούπερ μάρκετ που κερδοσκοπούν.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…