Newsroom

Newsroom

Νέα αποκάλυψη Πολάκη για ΕΣΥ: Συνταγογράφησαν σε άντρα πως εγκυμονεί και μάλιστα με εξωμήτριο

Την ώρα που οι απευθείας αναθέσεις στον τομέα της Υγείας ανθούν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, μία νέα αποκάλυψη από τον Παύλο Πολάκη, έρχεται να αναδείξει το… χορό της μίζας που καλά κρατεί.

παραπεμπτικο

Απιστεύτο κι όμως Ελληνικό. Συνταγογράφησαν σε άντρα πως εγκυμωνεί και μάλιστα εξωμήτριο!Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτηση σου εξαπόλυσε μύδρους και έκανε λόγο μια εξευτελισμό του γιατρού που έγραψε το παραπεμπτικό για να πάρει μίζα 5-10 ευρώ.

Στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης σημειώνει πως είναι: «ο εξευτελισμός του ΕΟΠΥΥ της ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ και του Μητσοτακη που πληρώνει τέτοιο παραπεμπτικο αντι να στείλει στον εισαγγελέα και αυτόν που το έγραψε και αυτόν που το εκτελεσε!», αλλά και «η απόδειξη τπυ πάτου που έχει φτάσει ο Οργανισμος υπό τη διοίκηση της Καρποδινη που βρέθηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Διοικητρια και απλά κάνει ντιλς…».

Αυτό το παραπεμπτικό ΕΙΝΑΙ:
1) ο εξευτελισμός του γιατρού που το γραφει προφανώς για να πάρει μίζα 5-10 ευρώ (10-20%)από το διαγνωστικό που θα την εκτελέσει και θα πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ (πιθανόν αλυσσιδα μεγάλη λόγω του ειδους της εξέτασης )
2) ο εξευτελισμός του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και των ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ του που έχουν αφήσει τετοιες «τρυπες» στο συστημα ώστε να περνανε τέτοιες συνταγογραφήσεις!!
3) ο εξευτελισμός του ΕΟΠΥΥ της ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ και του Μητσοτακη που πληρώνει τέτοιο παραπεμπτικο αντι να στείλει στον εισαγγελέα και αυτόν που το έγραψε και αυτόν που το εκτελεσε!
4) Είναι η απόδειξη τπυ πάτου που έχει φτάσει ο Οργανισμος υπό τη διοίκηση της Καρποδινη που βρέθηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Διοικητρια και απλά κάνει ντιλς…(σύντομα θα έχετε νέα μας κυρία Διοικητρια που μεταθέτεις και μετακινείς όλους τους διευθυντες και τμηματάρχες που δεν υλοποιούν τα σχέδια πριμοδότησης ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ επιχειρηματιών της Ιδιωτικής υγειας)
ΥΓ .Για όσους δεν κατάλαβαν συνταγογράφησαν σε αντρα πως εγκυμονεί και μάλιστα με κοιλιακη κυηση (εξωμήτριου δηλαδή) να κάνει εξέταση γονιδιακή για να δουν αν το έμβρυο μπορεί να παθει καυστική ινωση!!!!!!’
Εύγε,συνάδελφε ,εύγε εργαστήριο,ευγε ΗΔΙΚΑ,εύγε ΕΟΠΥΥ,ευγε ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ,εύγε ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ,ευγε Μητσοτακη!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!
Πρέπει να την αλλαξουμε!!

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…