Νέα αποκάλυψη για σκάνδαλο με άρωμα Πάτση: «400 χιλιάδες ευρώ απευθείας αναθέσεις σε στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη»

Πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ στη Ρεβέκκα Πιτσίκα - Διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ

5664483

«Ομοβροντία» πυρών εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς, μετά το καραμπινάτο σκάνδαλο Πάτση, ο Παύλος Πολάκης έφερε στο φως μία ακόμα υπόθεση με άρωμα… Πάτση. \

Όπως έγινε γνωστό, η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, ήταν διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, και επιφύλασσε μια σειρά εξαιρετικά επωφελών για την ίδια απευθείας αναθέσεων σχετικά με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ΕΡΤ, ΑΔΜΗΕ και ΕΛΤΑ.

Σε αυτό το μήκος κύματος ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι: «Μέρα με τη μέρα το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τις γαλάζιες ακρίδες του κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτεται σε όλη του έκταση. Ενώ οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βγαίνει στο φως άλλη μια υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος από άτομα του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη».

Επίσης, η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει: «Η εταιρεία της κας Ρεβέκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ».

Και εξηγεί: «Πρόκειται για δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, η οποία διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείου του ως Προέδρου της ΝΔ για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού με προσωπική του απόφαση. Δηλαδή η “άριστη των αρίστων” αποδεικνύεται ένα ακόμη τρωκτικό που ροκανίζει το δημόσιο χρήμα προφανώς χάρη στις προσβάσεις που απέκτησε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη».

Επιπροσθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Θα περιμένουμε απαντήσεις. Ποιος έδωσε την εντολή και με ποια κριτήρια ώστε να εισπράξει αυτά τα ποσά η κα Πιτσίκα διαδοχικά με τρεις απευθείας αναθέσεις από ΕΛΤΑ, όπως και ο κ. Πάτσης, από ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ;»

«Και μετά τους πείραξε ο χαρακτηρισμός «γαλάζιες ακρίδες». Όσο κρύβονται επιβεβαιώνουν το προφανές και εξοργιστικό. Ότι την ώρα που η κοινωνία δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, οι ίδιοι έχουν εξαπολύσει κυριολεκτικά γιουρούσι στο δημόσιο χρήμα», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νέο σκάνδαλο με άρωμα Πάτση

«Μέρα με τη μέρα το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τις γαλάζιες ακρίδες του κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτεται σε όλη του έκταση. 

Ενώ οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βγαίνει στο φως άλλη μια υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος από άτομα του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Η εταιρεία της κας Ρεβέκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Πρόκειται για δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, η οποία διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείου του ως Προέδρου της ΝΔ για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού με προσωπική του απόφαση. 

Δηλαδή η “άριστη των αρίστων” αποδεικνύεται ένα ακόμη τρωκτικό που ροκανίζει το δημόσιο χρήμα προφανώς χάρη στις προσβάσεις που απέκτησε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη.

Θα περιμένουμε απαντήσεις. Ποιος έδωσε την εντολή και με ποια κριτήρια ώστε να εισπράξει αυτά τα ποσά η κα Πιτσίκα διαδοχικά με τρεις απευθείας αναθέσεις από ΕΛΤΑ, όπως και ο κ. Πάτσης, από ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ;

Και μετά τους πείραξε ο χαρακτηρισμός “γαλάζιες ακρίδες”. Όσο κρύβονται επιβεβαιώνουν το προφανές και εξοργιστικό. Ότι την ώρα που η κοινωνία δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, οι ίδιοι έχουν εξαπολύσει κυριολεκτικά γιουρούσι στο δημόσιο χρήμα».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…