Νέα ανατροπή για Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα» και όχι η αδερφή της Ρούλας

Ανατροπή: Αυτό που μέχρι σήμερα ήταν γνωστό από την οικογένεια ήταν ότι το μικρότερο κοριτσάκι από τα τρία που πέθαναν, την Ίριδα, την βρήκε νεκρή η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κούνια της και όχι η Τζωρτζίνα.

nekra paidia patra2 4

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει στην παιδίατρο ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια, όπως αποκάλυψε το Live News.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αποκαλυπτική μαρτυρία της παιδιάτρου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο LiveNews, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου της είπε πως η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την μικρότερη αδερφούλα της, την μόλις 6 μηνών Ίριδα, παρόλο που μέχρι σήμερα αυτό που ήταν γνωστό από την οικογένεια – τόσο στις Αρχές όσο και στις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ – ήταν ότι το μικρότερο κοριτσάκι από τα τρία που πέθαναν, την Ίριδα, την βρήκε νεκρή η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κούνια της.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας 

Η παιδίατρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, κατέθεσε στις Αρχές ότι η 33χρονη είχε ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο με την υγεία της, μετά από τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», είπε η παιδίατρος.

Δείτε το βίντεο

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…