ΧΑ

Χρήστος Αβραμίδης

Νέα ανατριχιαστικά βίντεο: Η αστυνομία επιτέθηκε στην διαμαρτυρία για τις πλημμύρες τελείως απρόκλητα

Χτυπήματα με απίστευτη βιαιότητα από τις αστυνομικές δυνάμεις - Δείτε τα νέα ντοκουμέντα της κρατικής καταστολής

Το Copwatch φέρνει στο φως της δημοσιότητας τρεις στιγμές εξόφθαλμης αστυνομικής αυθαιρεσίας εναντίον διαδηλωτών που έκαναν το «έγκλημα» να διαμαρτυρηθούν για τις πλημμύρες και τις ευθύνες του κράτους.

Όπως βλέπετε, στο πρώτο βίντεο, άνδρας των ΜΑΤ παρενοχλεί έναν διαδηλωτή που απλώς έκανε την «παρανομία» να περπατήσει στο πεζοδρόμιο.

Μόλις ο διαδηλωτής ζητάει τον λόγο, ένας άλλος άνδρας των ΜΑΤ τον χτυπάει αμέσως με την ασπίδα. Σα να μην έφταναν αυτά, λίγα δευτερόλεπτα μετά, άλλος αστυνομικός ρίχνει κρότου λάμψης στο πλήθος και στη συνέχεια ξεκινάει η άγρια επίθεση με χημικά και εισβολή της αστυνομίας στις γραμμές των διαδηλωτών.

Το δεύτερο βίντεο είναι από άλλη στιγμή και σημείο της πορείας που έλαβε χώρα στη Λάρισα, όπου δίχως να συμβαίνει απολύτως τίποτα τα ΜΑΤ επιτίθενται αρχικά σε μεμονωμένους διαδηλωτές και στη συνέχεια στον κύριο όγκο της πορείας σε μια προσπάθεια να τη διαλύσουν.

Μάλιστα η επίθεση στους διαδηλωτές εκτός από κλωτσιές περιελάβανε και χτύπημα με γκλομπ στον αυχένα.

Σα να μην έφταναν αυτά αστυνομικοί επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε το έγκλημα να τραβήξει βίντεο από τα γεγονότα. Μάλιστα μετά την διαμαρτυρία του για την παρεμπόδιση της κάλυψης και την επίθεση, ένας άνδρας των ΜΑΤ βγάζει το γκλομπ και τον χτυπάει εκ νέου. Και στο βίντεο διακρίνονται και άλλες πράξεις βίας αστυνομικών εναντίον διαδηλωτών. Την επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Φακή, καταδίκασε η ΕΣΗΕΜ-Θ.

Και στο βίντεο διακρίνονται και άλλες πράξεις βίας αστυνομικών εναντίον διαδηλωτών.

 

Δυστυχώς έχουμε δει ξανά και ξανά εικόνες αστυνομικής αυθαιρεσίας και στη συνέχεια τις σχεδόν…συνεπαγόμενες αθωώσεις των αστυνομικών στις ΕΔΕ. Όμως, δεν μπορεί κανείς παρά να σημειώσει την τεράστια αντίφαση των ημερών.

Η εκτίμηση του Μπέου για την κακοκαιρία Elias τον πρόδωσε για μια ακόμη φορά: «Είναι χειρότερο από τον Daniel»

Η εκτίμηση του Μπέου για την κακοκαιρία Elias τον πρόδωσε για μια ακόμη φορά: «Είναι χειρότερο από τον Daniel»

Πριν μια μέρα δήλωνε αισόδοξος ότι ο Βόλος θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην επερχόμενη κακοκαιρία