Νέα ανάρτηση Τσιάρτα για την ταυτότητα φύλου

Επανήλθε με νέα ανάρτηση ο ποδοσφαιριστής στο ζήτημα της ταυτότητας φύλου δηλώνοντας ότι «αν από κάποιους ζητάω συγγνώμη είναι μόνο απο τα παιδιά κ απο κανεναν αλλο».

59d4ab3c1dc524801c8b46aa 1

«Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής», δήλωσε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος. «Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν», πρόσθεσε εννοώντας τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, του οποίου οι δηλώσεις για την αλλαγή φύλου προκάλεσαν αντιδράσεις. 

Στην συνέχεια ήρθε η σειρά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ο οποίος τοποθετήθηκε, λέγοντας ότι «ναφορικά με την δήλωση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου θα ήθελα να πω πως ουδέποτε ηταν στόχος τα παιδιά τα οποία αγαπαω κ λατρευω πολυ. Στόχος μου ηταν κ ειναι αυτοί που με το νομοσχέδιο που θέλουν να ψηφίσουν θα ανοίξουν τον Ασκό του Άιόλου στην κοινωνία μας. Εξάλλου είδαμε κ ποιοί αντέδρασαν μετα την τοποθέτηση μου κ αυτό λεει πολλά…. Αν από κάποιους ζητάω συγγνώμη είναι μόνο απο τα παιδιά κ απο κανεναν αλλο», κατέληξε στην ανάρτησή του. 

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…