Νέα απαράδεκτη επίθεση από Μπέο: «Εμείς είμαστε αριστεροί, όχι Κασσελάκηδες. Εσείς είστε φασιστές» (video)

Σε άγρια κόντρα με βαρύς χαρακτηρισμούς εξελίχθηκε η αντιπαράθεση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Απόστολο Ριζόπουλο

μπέος1 2

Για μια ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος έδειξε το αυταρχικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το thenewspaper.gr, σε αρένα με βαρύς χαρακτηρισμούς από τον δήμαρχο Βόλου εξελίχθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή την αύξηση των ανταποδοτικών εσόδων από την αύξηση των τετραγωνικών μέτρων που διορθώθηκαν από τους πολίτες μετά από ρύθμιση της Κυβέρνησης.

Η αντιπαράθεση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ήταν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Απόστολο Ριζόπουλο που επέμεινε ότι αυξήθηκαν τα τέλη, με τον κ. Μπέο να απαντάει εκτός εαυτού:

«Ποια ανταποδοτικά βρε νούμερο; Τρέλα πουλάς; Δεν έχουν αυξηθεί ποτέ. Έχουν μειωθεί. Ότι θέλεις βλέπεις. Δεν ξέρεις να διαβάσεις. Θα τρελαθώ ρε ‘συ. Δηλαδή κάποιος που δήλωνε ψευδή στοιχεία για να γλιτώσει λεφτά και τον πήρανε χαμπάρι δε θα τα εισπράξει ο Δήμος; Θα πάμε μέσα για παράβαση καθήκοντος. Αυτή είναι η αντιπολίτευση που κάνετε; Να λέτε αλήθειες.

Δεν αυξήθηκαν τα τέλη. Εννέα χρόνια τώρα τα μειώσαμε 10%. Μην τρελαθούμε τώρα. Αυτά τα έσοδα είναι από οφειλές και από δήλωση των πρόσθετων τετραγωνικών. Γι’ αυτό ο ελληνικός λαός δε σας έδωσε την ευκαιρία ποτέ να διοικήσετε. Προστατεύουμε τα χρήματα των δημοτών και δεν τα τρώμε όπως τα έτρωγαν άλλοι. Βρίσκονται στα ταμεία».

«Εμείς είμαστε οι αριστεροί και προοδεθυτικοί. Εσείς είστε το κεφάλαιο και φασιστές. Εμείς είμαστε αριστεροί ακραίοι μάλιστα, όχι Κασσελάκηδες» είπε σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο δήμαρχος Βόλου απευθυνόμενος στην παράταξη του ΚΚΕ. «Με τις μαλακίες που ακούει εδώ, ο νεαρός ορκωτός λογιστής, θα του φύγουν τα μαλλιά», προσέθεσε ο κ. Μπέος.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη