Διέρρευσε μήνυμα προς τον Μητσοτάκη για «διεργασίες» στη Ροδόπη ώστε να γίνει γαλάζια – Πώς απάντησε ο ίδιος

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος στην... υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας

5895785 1024x682 1

Κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο είναι όπως φαίνεται διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθειά της να βάψει «γαλάζια» την Ροδόπη, καθώς μετά τον εκβιασμό της μουσουλμανικής μειονότητας από την Ντόρα Μπακογιάννη και τα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης από τον Άκη Σκέρτσο επιστρατεύονται και οι παραδοσιακές πελατειακές λογικές τύπου Γκρούεζα μέσω της κινητοποίησης «γαλάζιων» στελεχών.

Ειδικότερα, σε διαδικτυακό μήνυμα με αποστολέα τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και στέλεχος της ΝΔ Σίμο Διαμαντίδη και όπως όλα δείχνουν παραλήπτη τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώτος δείχνει ούτε λίγο ούτε πολύ διατεθειμένος να αξιοποιήσει τις προσωπικές του γνωριμίες με ιδιοκτήτη εταιρίας διαλογής και εμπορίου αγροτικών προϊόντων προκειμένου κατόπιν των απαραίτητων πιέσεων οι μειονοτικοί παραγωγοί που συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρία να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές τη Νέα Δημοκρατία.

«Μπορούμε να τους μαζέψουμε όλους, να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και η Ροδόπη να γίνει μπλε» αναφέρει στο μήνυμά του ο Σίμος Διαμαντίδης μην αφήνοντας κανένα περιθώριο παρερμηνείας σχετικά με τις προθέσεις του.

Η αντίδραση του πρωθυπουργού έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού φαίνεται ξεκάθαρα να επικροτεί την πρωτοβουλία του Σίμου Διαμαντίδη, δίνοντας επί της ουσίας την πολυπόθητη άδειά του ώστε να εφαρμοστεί το σχέδιο. Συγκεκριμένα, στα μηνύματα που διέρρευσαν φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντάει με καθυστέρηση μόνο δύο λεπτών στέλνοντας δύο εικονίδια που δείχνουν χειροκροτήματα και δύο που συμβολίζουν τη δύναμη.

rodopi 1

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και το documentonews.gr διατηρεί ακλόνητη την πεποίθηση ότι τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να διαφυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημοσίευση του εν λόγω μηνύματος, δεδομένου ότι αυτό έχει ήδη διαρρεύσει δημόσια μετά από λάθος του αποστολέα του.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…