ΝΔ tour 2019

Η  Άννα-Μισέλ-Ασημακοπούλου, προτιμά να μιλά μέσα από τις περιοδείες της  καθώς εκφράζεται καλύτερα μέσα από αυτές.  

ΝΔ 1

Κάθε χρόνο σε γωνίες, μπυραρίες και forums οι συζητήσεις για τη καλοκαιρινή συναυλιακή σεζόν παίρνουν φωτιά. Ποιοι τελικά θα περιοδεύσουν και ποιοι θα επισκεφτούν τη χώρα μας; Σε ποια εμπορικά ονόματα θα ανταποκριθεί το ελληνικό κοινό; Τα ρίσκα που καλούνται να πάρουν οι διοργανωτές κάθε χρόνο είναι πολλά και εξίσου πολλές είναι οι απαιτήσεις του συναυλιόφιλου κοινού. Eμείς όμως έχουμε την απάντηση. 

 

Την αρχή στην φετινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει η ΝΔ…

 

Στο δρόμο που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης-Άδωνης Γεωργιάδης, κινείτε η Άννα-Μισέλ-Ασημακοπούλου. Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ οργώνουν… την Ελλάδα σε μια σειρά από μοναδικές εμφανίσεις για το φιλοθεάμον κοινό της αξιωματικής αντιπολίτευσης-και όχι, καθώς η επαρχία ζει από τέτοια πανηγύρια-  ενόψει προεκλογικού αγώνα για να πείσουν ότι είναι το κόμμα της επόμενης ημέρας.

Η η Άννα-Μισέλ-Ασημακοπούλου είδε την απήχηση που έχουν οι περιοδείες των κορυφαίων στην ΝΔ και είπε και εκείνη να κάνει στροφή… στην καριέρα της με σκοπό να αναρριχηθεί. Πρώτος σταθμός της περιοδείας της η Τρίπολη, όπως ανακοίνωσε στο tweet . – Στα πλήκτρα θα είναι  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κιθάρα ο Αντώνης Σαμαράς, βιολί ο Βόρίδης και στο κλαρίνο ο Άδωνης Γεωργιάδης. Το support  θα της κάνει η η Χαρά Βέρα!

Ελπίζουμε, ότι τα στελέχη θα κάνουν την τιμή να κλείσουν την περιοδεία τους στο φετινό rockwave 2019. Μη πάρετε τίποτα σαν δεδομένο μέχρι να διαβάσετε το επίσημο δελτίο τύπου για την εκάστοτε συναυλία.

 

Μέχρι τότε όμως, ας αφήσουμε τις φήμες να πάρουν φωτιά!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό