ΝΔ: Κόπτεται για τα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν αφορούν offshore και φοροφυγάδες

Κατά δοκούν ερμηνεύει την έννοια των προσωπικών δεδομένων η ΝΔ, η οποία εξανίσταται γιατί δεν επετράπη από τον Πρόεδρο της Βουλής η πρόσβαση των βουλευτών σε απόρρητα και διαβαθμισμένα έγγραφα του υπουργείου Άμυνας για την υπόθεση Καμμένου – Σαουδικής Αραβίας, τα οποία επιχείρησε να παρουσιάσει στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

58611e791dc524c9368b47bf

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «η πρωτοφανής άρνηση του κ. Ν. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου και οι απειλές του Ν. Κοτζιά για τις ποινές που επισείονται σε περίπτωση δημοσίευσής τους, απλά επιβεβαιώνουν τον πανικό της Κυβέρνησης. Τι άραγε έχουν να κρύψουν για μια διακρατική συμφωνία την οποία είχε εγκρίνει η Βουλή, χωρίς μεσάζοντες; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες και θα υποχρεωθούν να απαντήσουν την Δευτέρα οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος».

Για την ιστορία απλώς αλλά και για να καταδειχθεί η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζουμε ότι η ΝΔ και τα στελέχη της είναι εκείνοι που επικρίνουν τη δημοσιοποίηση οποιασδήποτε λίστας με φοροφυγάδες ή off shore εταιρίες με το επιχείρημα των προσωπικών δεδομένων και της δήθεν νομιμότητας αφού όπως λένε η κατοχή υπεράκτιας εταιρίας είναι νόμιμη. Δεν τους ενδιέφερε ποτέ το γεγονός ότι τέτοιες λίστες αποκάλυπταν συχνά πυκνά εγκλήματα όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ΝΔ ενδιαφέρεται για τα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν πρόκειται να καλύψει δικά της «γαλάζια» παιδιά, ή φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες. Είναι σ’ αυτό το πλαίσιο άκρως υποκριτική η στάση της, αφού είναι πασιφανές ότι καίγεται για τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Άμυνας μόνο για λόγους μικροπολιτικής. Πράγμα που αν μη τι άλλο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πολύ πριν από την ανακοίνωσή της ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος είχε ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών και θα αποχαρακτηρίσει ό,τι ζητήσει η Εισαγγελία.

Είναι πάντως παράδοξο, εκείνοι που όποτε αποκαλυφθούν λίστες με κλέφτες και φοροφυγάδες σκίζουν τα ιμάτιά τους για προσωπικά και απόρρητα δεδομένα να δημοσιοποιούν ή να απαιτούν τη δημοσιοποίηση απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων του υπουργείου Άμυνας χωρίς ενδοιασμό…

Διαβάστε σχετικά: Ο Καμμένος «ανοίγει» για τα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών τα απόρρητα έγγραφα του υπ. Άμυνας

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…