H Δανάη Μπάρκα και όχι η ΝΔ τερμάτισε την πολιτική καριέρα της Λατινοπούλου

Μπάρκα: «Ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει στο πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει και να γίνει κάτι άμεσα» -  Η ΝΔ απαντάει «αδειάζοντας» τη πολιτεύτρια.

latinopoulou 1

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατάφερε να βγει εκτός πλαισίου…ακόμα και για την ΝΔ (!): Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σημειώνουν πως η γνωστή πολιτεύτρια που έχει πολλάκις προκαλέσει στο παρελθόν με τις δημόσιες δηλώσεις – τοποθετήσεις της δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος – Το προσβλητικό σχόλιο για τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα.

Η Λατινοπούλου όσο και να προσπαθούσε να κερδίσει την «εύνοια»των νεοφιλελεύθερων, συντηρητικών οπαδών της εξυμνώντας όλα τα σύνδρομα κατωτερότητας που μπορεί να τους διακατέχουν – δυστυχώς για εκείνη – φαίνεται να προκάλεσε την τύχη της λίγο παραπάνω. 

Οι αλλεπάλληλες χυδαίες επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς μέσω αναρτήσεων στα social media έφεραν σε αμηχανία ακόμα και κυβερνητικούς κύκλους φέρνοντάς το κόμμα ενώπιον…ενός όχι και τόσο δύσκολου διλήμματος: Λατινοπούλου ή μιντιακός πόλεμος.

Υπενθυμίζουμε, πως από χθες το απόγευμα της Τετάρτης σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων μετά την άκρως σεξιστική ανάρτηση εκ μέρους της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με αφορμή τις φωτογραφίες με μαγιό που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η πολιτεύτρια-Μαϊντανός της ΝΔ λοιπόν, σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, έβαλε αυτήν τη φορά στο στόχαστρό της την Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας τη…«λάθος πρότυπο» και κάνοντας επί της ουσίας και – όχι πολύ έμμεσα – “fat shaming” στην παρουσιάστρια του MEGA: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega έδωσε τη δική της πληρωμένη απάντηση για την επίθεση που δέχτηκε από την πολιτεύτρια, λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, «Επειδή όμως πήρα πολλά μηνύματα και εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν τη δύναμη τη δική μου συναισθηματικά και επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω το αυτό που συμβαίνει να φτάσει στο πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει και να γίνει κάτι άμεσα».

Τι ξεκαθάρισαν πηγές της ΝΔ μετά τα ρατσιστικά σχόλια για την εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα

Σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος, «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Πάντως η κ. Λατινοπουλου προτίθεται να κατέβει στην Α Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σύμφωνα με πληροφορίες.

H Δανάη Μπάρκα και όχι η ΝΔ τερμάτισε την πολιτική καριέρα της Λατινοπούλου

Σίγουρα έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες πληροφορίες για τον «αποκλεισμό» της από το κυβερνών κόμμα διέρρευσαν μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την ανάρτησή της και δε γίνεται να μην αναρωτηθούμε σε ποιο βαθμό η Δανάη Μπάρκα επηρέασε επί της ουσίας τόσο το μέλλον μιας πολιτεύτριας αλλά και το οργανόγραμμα ενός κόμματος και το ρόλο του στις επερχόμενες εκλογές.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…