Νάξος: Σοβαρή συμπλοκή ανηλίκων και ανταλλαγή μηνύσεων

Οι γονείς του νησιού έχουν έντονη ανησυχία καθώς, το συγκεκριμένο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων δεν είναι το μόνο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

via 252863 212661 type13262

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων προκαλεί ανησυχία στο νησί της Νάξου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (16/02) ξεκίνησε έντονη λογομαχία μεταξύ δύο μαθητών ηλικίας 13 και 15 ετών, του γυμνασίου Τραγαίας. Στη συνέχεια, στη λογομαχία ενεπλάκη και ένας τρίτος μαθητής, ηλικίας 15 ετών.

Ωστόσο, το περιστατικό δε σταμάτησε στην έντονη λογομαχία αφού ο 15χρονος άρχισε να χτυπάει με γροθιές τον 13χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί.

Ο πατέρας του 13χρονου, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, πήγε με τον γιο του στο αστυνομικό τμήμα Φιλωτίου, όπου και υπέβαλλε μήνυση για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, σε βάρος των δύο ανήλικων αλλά και των γονέων τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και ο ένας από τους δύο 15χρονους, όμως, μαζί με τον πατέρα του υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 13χρονου για εξύβριση και απειλή, αλλά και σε βάρος του γονέα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.