«Ναυάγιo» στη SuperLeague: Ανοιχτή ρήξη ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με Μαρινάκη για Κλάτενμπεργκ

«Μπλόκο» και από την ΕΠΟ σε Κλάτενμπεργκ

1325138

Στο κενό οδηγήθηκε η πρόσκληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την παρουσίαση του πλάνου «Επαγγελματική Διαιτησία» από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ οδηγήθηκε στο… κενό μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να παραστούν στη συνάντηση, καθώς το θέμα δεν είχε συζητηθεί στο ΔΣ της Superleague.

Οι τρεις ομάδες, αν και βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να υπάρξει επαγγελματική διαιτησία αλλά από την άλλη δεν ήταν σύμφωνες ως προς τη διαδικασία που πήγε να γίνει η παρουσίαση, ενώ η ΑΕΚ έχει αντιρρήσεις και ως προς το πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ.

«Μπλόκο» ΕΠΟ σε Κλάτενμπεργκ

Με επιστολή που έστειλε στη Super League, η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι όλοι είναι καλοδεχούμενοι στη συνάντηση για την επαγγελματική διαιτησία, εκτός από… ιδιώτες που δεν έχουν σχέση με τη Λίγκα και φυσικά εννοούσε τον πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ που δηλώθηκε από τη Λίγκα ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει το σχέδιο…

Η επιστολή της ΕΠΟ αναφέρει:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σχετικά με την εκπροσώπηση της Super League 1 στη σημερινή συνάντηση για την Επαγγελματική Διαιτησία, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε πρακτικό ΔΣ το οποίο εξουσιοδοτεί τους εκπροσώπους σας για τη συνάντηση αυτή. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους.

Επιπλέον, η ΕΠΟ μπορεί να αποδεχτεί τους παραπάνω εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Super League, όχι όμως, ιδιώτη, ο οποίος ουδόλως σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται με τον συνεταιρισμό σας».