ΝΑΤΟ: Αποσύρονται ρωσικά στρατεύματα από τα σύνορα με την Ουκρανία

Απόσυρση τμήματος των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων από τα σύνορα με την Ουκρανία επιβεβαιώνει ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ-Ράσμουσεν,…

oykrania 10 0

Απόσυρση τμήματος των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων από τα σύνορα με την Ουκρανία επιβεβαιώνει ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ-Ράσμουσεν, επισημαίνοντας πως η Συμμαχία έχει ενδείξεις ότι έχουν ήδη αποχωρήσει ή αποχωρούν περί τα δύο τρίτα των στρατιωτών που είχαν αναπτυχθεί στη μεθόριο -εκτίμηση κατά πολύ υψηλότερη από προγενέστερες. 

«Έχουμε ενδείξεις μίας τουλάχιστον μερικής απόσυρσης. Η εκτίμησή μας είναι ότι περίπου τα δύο τρίτα των ρωσικών στρατευμάτων έχουν αποσυρθεί ή αποσύρονται» δήλωσε ο Άντερς Φογκ-Ράσμουσεν στην Παρασκευή στο περιθώριο συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας ανακοίνωσε επίσης ότι τη Δευτέρα θα οι πρέσβεις των χωρών του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν με το Ρώσο ομόλογό τους, χωρίς ωστόσο να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…