Ναταλία Γερμανού: Το δηκτικό σχόλιο για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

«Το πιο βασικό, πάει κάποιος και καταγγέλλει ότι φοβάται, το πιο απλό δεν είναι να ρωτήσεις ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου ο οποίος σε κυνηγάει. Να μπεις να δεις έχει παρελθόν, έχει μητρώο;»

Βάλαμε τη Ναταλία Γερμανού τη Νατάσα Γιάμαλη να τα πουν για πρώτη φορά μαζί και δεν το μετανιώσαμε 14 57 screenshot

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε η Ναταλια Γερμανού όσα έκαναν και κυρίως όσα δεν έκαναν οι αστυνομικοί στην υπόθεση της αδιανόητης γυναικοκτονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε, μάλιστα, «χαρτογιακά» τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που μιλούσε στο τηλέφωνο με την 28χρονη Κυριακή και αντί να τη βοηθήσει, κατέληξε να ακούει τη ζωντανά τη δολοφονία της.

«Καταλαβαίνετε ότι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς πλέον, οι δολοφόνοι, οι κακοποιητές, δεν φοβούνται καν τα αστυνομικά τμήματα, δεν υπολογίζουν καν τους αστυνομικούς. Σαν να θεωρούν ότι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα», σχολίασε σε έντονο ύφος για το περιστατικό στην Πάτρα.

«Νομίζεις ότι βλέπεις αστυνομική ταινία και μάλιστα κακή. Ο άλλος στο κουβούκλιο, ο φύλακας, στα πέντε βήματα που τον χώριζαν από το κορίτσι αυτό, δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε. Αδιανότητα πράγματα, πραγματικά», πρόσθεσε.

«Το πιο βασικό, πάει κάποιος και καταγγέλλει ότι φοβάται, το πιο απλό δεν είναι να ρωτήσεις ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου ο οποίος σε κυνηγάει. Να μπεις να δεις έχει παρελθόν, έχει μητρώο; Ποιο είναι το όνομα του ανθρώπου έπρεπε να πει αυτός της Aμέσου Dράσεως, συγχωρέστε με, ο χαρτογιακάς. Ποιος είναι αυτός ο πρώην; Όνομα δεν έχει;», ξέσπασε λίγο αργότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης: