Ναταλία Δραγούμη: «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης - Είχε βάλει κάμερα πίσω μου» (video)

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, την εξαπάτηση που δέχθηκε από σκηνοθέτη και το τηλεοπτικό body – shaming που πρέπει να σπάσει 

NewsRoom 24/11/2021 | 13:06

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας για την εξαπάτηση που βίωσε από σκηνοθέτη με τον οποίο συνεργαζόταν και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο αλλά και το τηλεοπτικό body – shaming.

Σε ότι αφορά το περιστατικό με τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, η ίδια δήλωσε πως: «Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους».

Επιπλέον, η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν με γνωστό σκηνοθέτη. Όπως ανέφερε η ίδια: «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης φορούσα εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα «βγάλε την κάμερα», τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

Μάλιστα η ίδια συμπλήρωσε ότι: «Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις «όχι ρε φίλε». Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο» κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν έχει βιώσει κάποιο περιστατικό κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Τέλος, σε ότι αφορά το body-shaming, η γνωστή ηθοποιός τάχθηκε αναφανδόν κατά, και σημείωσε ότι η τηλεόραση πρέπει να παίξει βοηθητικό ρόλο. 

Όπως σημείωσε η ίδια: «Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει με το body – shaming, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να κρίνεις τα ρούχα των άλλων και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media», τόνισε.

Και συνέχισε «συμφωνώ απολυτά με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά ένας σχολιασμός μπορεί να γίνει με χιούμορ, χωρίς να προσβάλεις, αν και εκεί είναι δύσκολη η ισορροπία».

Τέλος, η ίδια κατέληξε δηλώνοντας πως: «Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά».