Newsroom

Newsroom

Ναστάζια Μητροπούλου: Το γνωστό μοντέλο του Θέμου σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για κακοποίηση (video)

«Κόντεψα να μείνω παράλυτη. Η μέση μου ήταν σπασμένη. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση» κατήγγειλε για τον ξυλοδαρμό που υπέστη πριν από τρια χρόνια το μοντέλο που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη

181792672 5417956681608580 6470567185035652771 n

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Ναστάζια Μητροπούλου, η κοπέλα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, εντοπίστηκε λιπόθυμη με μώλωπες στο σώμα και στο πρόσωπο στο σπίτι της στο Ναύπλιο.

Την ίδια μέρα, αφού βρήκε τις αισθήσεις της, έκανε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook που έγραφε: «Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα». 

Όμως, λίγες μέρες αργότερα η Ναστάζια βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Τότε, με νέα της ανάρτηση σημείωσε: «θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ».

Μάλιστα, στη νέα της ανάρτηση είχε επισυνάψει σοκαριστικές φωτογραφίες από τα σημάδια του ξυλοδαρμού:

Τρία χρόνια μετά από τον ξυλοδαρμό της, η νεαρή κοπέλα έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. Όπως η ίδια σημείωσε: «Έχω κάνει 2 εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση μου. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση» 

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύντροφός της την ζήλευε απίστευτα. «Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα» εξήγησε.

«Πλέον είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα τόσο καιρό. Έχει μείνει μόνο το σωματικό μέρος πια» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Όλες οι γυναίκες έχουμε δύναμη αλλά φοβόμαστε» σχολίασε σχετικά με το ότι αποκάλυψε τον Γολγοθά που βίωσε.

Τα ψυχικά της τραύματα, όπως επεσήμανε, δεν έχουν γιατρευτεί ακόμα. «Είχα προτάσεις για δουλειά αλλά είχα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα άλλο».

**Φωτογραφία από τη σελίδα της στο Facebook

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…