Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απάντηση στον Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ηθοποιός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη

Παπαργυρόπουλος 2

Με μια αιχμηρή ανάρτηση  ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απάντησε στον Τάσο Τεργιάκη και στα όσα είπε για εκείνον ο δημοσιογράφος στον αέρα του Πρωινού.

Ο ηθοποιός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε γιατί θέλει να εμπλακεί με την πολιτική και σχολιάζοντας την κριτική του Τεργιάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά. Στην ανάρτηση – απάντηση ο Ν. Παπαργυρόπουλος παρουσίασε και τι ακριβώς έχει συμβεί με το σπίτι της οικογένειάς του κάνοντας ειδική αναφορά στα «κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών».

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απάντηση στον Τεργιάκη

«Επειδή δεν ήμουν εκεί για να απαντήσω, το κάνω από εδώ. Ρωτήθηκα ποιο ήταν το έναυσμα μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα ότι ένα από τα εναύσματα μου είναι ότι είδα το πατρικό μου να χάνεται.

Ότι είδα τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια πράγματα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα

«Είπα… «αφήστε εμένα, δεν πειράζει, γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, γιατί έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια», να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω.

Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, η οικογένεια που θα πάει, να μην χάσει το σπίτι της, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Να βλέπει δηλαδή το πατρικό να χάνεται και τους γονείς του να κλαίνε».

«Αυτά είπα. Γιατί ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου. Άμα είναι 100 τ.μ., άμα είναι 1000 τ.μ., άμα είναι 800.000 τ.μ. Ο πόνος του να χάνεις το σπίτι στο οποίο έχεις ανοίξει τα μάτια σου για πρώτη φορά, έχεις τις πρώτες σου αγάπες και τις πρώτες σου εμπειρίες, δεν μετριέται».

Παπαργυρόπουλος: «Χάσαμε το πατρικό μας»

Ειδήσεις σήμερα:

Το αίμα τής Κυριακής δεν σε ξεπλένει Ανδρέα Λοβέρδο

«Βόμβα» από ΣτΕ: Να ενημερωθεί άμεσα ο Ανδρουλάκης γιατί τον παρακολουθούσαν

Άγρια κόντρα Αρβανίτη και Καρανικόλα on air: «Είσαι ψεύτης και προβοκάτορας» (video)

Η «κατρακύλα» της ΝΔ παρασύρει και την Σακελλαροπούλου: Νέο όνομα στο τραπέζι για ΠτΔ

Σακελλαροπούλου

Η «κατρακύλα» της ΝΔ παρασύρει και την Σακελλαροπούλου: Νέο όνομα στο τραπέζι για ΠτΔ

Πολύ πιθανό να μην ανανεωθεί η θητεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας