Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Κώστας Μπακογιάννης δυσφήμισε μια ολόκληρη γειτονιά

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών κάνει λόγο για «άγνοια και ιδεοληψία» του αντιπάλου του

4681212

Τη θέση ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δυσφήμισε μια ολόκληρη γειτονιά εκφράζει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος.

Η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου έρχεται σε απάντηση της δήλωσης που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την περιοχή των Άνω Πατησίων. «Έχουμε φτάσει για παράδειγμα στο σημείο, στα Άνω Πατήσια τα φροντιστήρια να κλείνουν η ώρα 8, επειδή οι γονείς φοβούνται ν’ αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν…».

Απαντώντας, ο κ. Ηλιόπουλος επικαλείται τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας για το θέμα, στην οποία γίνεται λόγος για «άστοχη και απαξιωτική αναφορά για την περιοχή μας κι όσους κι όσες μένουμε εδώ».

«Το να δυσφημούμε ολόκληρες γειτονιές πιστεύοντας ότι έτσι προωθούμε την στενή μας προεκλογική ατζέντα δείχνει άγνοια και ιδεοληψία. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε έτσι για την επόμενη μέρα της Αθήνας. Αδικούμε τον εαυτό μας», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος. 

«Ας μιλήσουμε λοιπόν προγραμματικά και συγκεκριμένα για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη φιλική στους ανθρώπους της, μια πόλη με αλληλεγγύη και δημιουργικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…