Νάσος Ηλιόπουλος: Η Αθήνα έχει ταλαιπωρηθεί από πολιτικούς που χτίζουν καριέρα

«Να διαβάσουν τη συμφωνία, να σκεφτούν πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα, τι κερδίζει με αυτή τη συμφωνία και τι σημαίνει για την ίδια τη Θεσσαλονίκη και την οικονομική ανάπτυξη της Βορείου Ελλάδος», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel και τη Αναστασία Γιάμαλη.

νάσος ηλιόπουλος

«Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα απέτυχε να αποτελέσει πηγή συνολικότερων εξελίξεων, όπως περίμενε η αξιωματική αντιπολίτευση. Για άλλη μια φορά φάνηκε ο πολύ επικίνδυνος δρόμος που έχει επιλέξει η ΝΔ, να νομιμοποιεί και να συνδιαλέγεται με την ατζέντα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Όπως πρόσθεσε, «είδαμε για παράδειγμα τα επεισόδια όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λαγός, που αυτή τη στιγμή είναι και υπόδικος στη δίκη της ΧΑ. Το πιο κρίσιμο είναι να απευθυνθούμε ξανά στους πολίτες αυτής της χώρας ακόμα και αν αυτοί έχουν πολλές επιφυλάξεις. Να διαβάσουνε τη συμφωνία, να σκεφτούν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα, τι κερδίζει με αυτή τη συμφωνία και τι σημαίνει για την ίδια τη Θεσσαλονίκη και την οικονομική ανάπτυξη της Βορείου Ελλάδος».

Όσον αφορά στην κεντροαριστερά, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι «στο σύνολο της Ευρώπης βλέπουμε να αναπτύσσονται ακροδεξιές δυνάμεις. Το σύνολο του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος έχει επιλέξει να συνομιλεί με αυτές τις δυνάμεις».

«Μπροστά σε αυτή τη συγκυρία κάποιος δεν μπορεί να μείνει στα ερωτήματα του 2012. Σήμερα χρειάζεται μια πολύ μεγάλη συμμαχία ανάμεσα στην αριστερά σε κομμάτια της σοσιαλδημοκρατίας τα οποία αμφισβητούν τη νεοφιλελεύθερη πολιτική. Το κάλεσμα σε δυνάμεις που έχουν αναφορά στην κεντροαριστερά στην Ελλάδα δεν απευθύνεται στις ίδιες δυνάμεις που υπερασπίζονταν τα νεοφιλελεύθερα πρότυπα του εκσυγχρονισμού, αλλά σε δυνάμεις που δέχονται να μπουν σε ένα αντι-νεοφιλελεύθερο και δημοκρατικό μέτωπο», κατέληξε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…