Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι το Μακελειό με γραβάτα

«Η πιο βαθιά δύναμη θεσμικής ανομίας είναι η ίδια η κυβέρνηση» τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ απαντάει με το πρόγραμμά του»

Ηλιόπουλος

«Το κίνημα των εργαζόμενων στο πολιτισμό μας δείχνει το δρόμο. Δεσμευόμαστε ότι θα καταργήσουμε αμέσως το ΠΔ που έφερε με το γνωστό αυταρχικό της τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη» είπε σήμερα στο Κόκκινο ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος στην Α’ Αθήνας
και υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Θα φέρουμε τις πρώτες κιόλας μέρες ένα πολυνομοσχέδιο «κατεδάφισης» των νόμων που έπληξαν εργαζόμενους, νεολαία, συνταξιούχους, μικροϊδιοκτήτες, υγεία, πολιτισμό» τόνισε. «Και μετά θα χτίσουμε, μαζί με την κοινωνία και όχι ερήμην της» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας την πρωτοφανή αποχώρηση του Μάκη Βορίδη από στούντιο όπου συνομιλούσαν, με πρόσχημα τον «τοξικό» λόγο, ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε: «Ο κ. Βορίδης δεν έχει συνηθίσει να ακούει αλήθειες, τί να κάνουμε; Έτσι προφασίστηκε «τοξικότητα» που είναι πολύ της μόδας στο λεξιλόγιο της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη. Αλλά δεν μπορεί να κατηγορεί για τοξικότητα ο άνθρωπος που έκανε αντιπολίτευση με χυδαιότητες τύπου «πουλήσατε την Μακεδονία για τις συντάξεις», ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε στη Βουλή, πρωτοσέλιδο του Μακελειού».

«Η πιο βαθιά δύναμη θεσμικής ανομίας είναι η ίδια η κυβέρνηση» τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος και ο «Μητσοτάκης είναι το Μακελειό με γραβάτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει αυτό το παιχνίδι αλλά απαντάει με το πρόγραμμά του. Την Τετάρτη παρουσιάζεται το νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας».