Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιτίθεται με στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση του αν. υπουργού Ανάπτυξης γράφοντας στα social media Βαθύ κράτος είναι: να μην υπάρχουν κανόνες για τους ισχυρούς και τους φίλους του

Στο θέμα του δανείου του Νίκου Παπαθανάση επανέρχεται με ανάρτηση του στα social media ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Νάσος Ηλιόπουλος γράφει: «Βαθύ κράτος είναι: να μην υπάρχουν κανόνες για τους ισχυρούς και τους φίλους τους. Νόμος #Πατση για τους πολίτες, νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, συμφωνα με το οποίο ο Ν.. Παπαθανάσης φέρεται να απέφυγε να πληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις ύψους 1,4 εκατ. ευρώ στην Eurobank, μεταβιβάζοντας μάλιστα την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα απαλλαγμένος από την περιουσία του και θέλοντας να παρουσιαστεί ως «μη έχων», στις 25 Ιουλίου 2019 ήρθε αντιμέτωπος με την ενεργοποίηση της διαδικασίας κατάσχεσης εις χείρας τρίτου για ποσό που αγγίζει τα 322 χιλιάδες ευρώ. Την ίδια στιγμή, φέρεται να χρωστάει 51.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ με τη διαδικασία ηλεκτρονικής κατάσχεσης σε βάρος του να είναι ενεργή ήδη από την 29η-5-2018.

Από το 2020 δικαιώθηκε εν μέρει η Eurobank, όπως αναφέρει το Documento,, καταδικάζοντας τον Νίκο Παπαθανάση για καταδολίευση δανειστών, αφού ακολούθησε την πρακτική της δόλιας μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας για να γλιτώσει την αποπληρωμή του δανείου του.

Oι Ρώσοι λένε ότι απέκρουσαν «ευρείας κλίμακας» ουκρανική επίθεση – Σιωπή από το Κίεβο

AP - Ουκρανια ρωσικος στρατος

Oι Ρώσοι λένε ότι απέκρουσαν «ευρείας κλίμακας» ουκρανική επίθεση – Σιωπή από το Κίεβο

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 250 Ουκρανούς στρατιώτες, ενώ κατέστρεψαν 16 τανκς…