Νάπολι-ΠΑΟΚ 2-0, άρεσε πάντως ο "Δικέφαλος του Βορρά"

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τη Νάπολι στον “Σαν Παόλο” και βρήκε ευκαιρίες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά εν…

paok 28

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τη Νάπολι στον “Σαν Παόλο” και βρήκε ευκαιρίες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-0. Καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος για τον Δικέφαλο του Βορρά ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς.

Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα που δέχεται γκολ μόλις στο 2ο λεπτό στον Σαν Πάολο κόντρα στη Νάπολι να σηκώνει κεφάλι. Πόσω μάλλον αν μιλάμε για το νεανικό σύνολο του Αγγελου Αναστασιάδη το οποίο αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς.

Και όμως, ο ΠΑΟΚ απέφυγε τους σκοπέλους του κακού ξεκινήματος και το μούδιασμα από το τέρμα του Καγεχόν και κατάφερε να ισορρόπησε το παιχνίδι, κυρίως από το 25ο λεπτό και μετά. Δειλά-δειλά μάλιστα ο Δικέφαλος κέρδισε μέτρα, πάτησε περιοχή και είχε δύο καλές τελικές, αμφότερες με κεφαλιές του Στέφανου Αθανασιάδη.

Οι αλλαγές που έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης στο δεύτερο μέρος βοήθησαν στον ΠΑΟΚ να ανανεωθεί και να παίξει ακόμα πιο γενναία. Χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, ο Δικέφαλος έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς στο παιχνίδι του και έφερε σε δύσκολη θέση την άμυνα της Νάπολι, στην ευκαιρία του Κουλούρη αλλά και στη διπλή που έχασε ο νεαρός φορ μαζί με τον Αθανασιάδη.

Στο μεσοδιάστημα η μάλλον άκεφη Νάπολι απείλησε με τον Πάντεφ (δοκάρι) και στο 91, την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν ψηλά στο γήπεδο κυνηγώντας την ισοφάριση, βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν το 2-0 με τον Ραντόσεβιτς.

Σχόλιο

Σαφές συμπέρασμα για τη δυναμικότητα του εφετινού ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εξαχθεί ακόμη αφού οι διεθνείς δεν έχουν ενσωματωθεί, ωστόσο η δουλειά που κάνει ο Αγγελος Αναστασιάδης αρχίζει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του είχε σωστή νοοτροπία στο γήπεδο, καλές τοποθετήσεις και ώριμες ιδέες στη δημιουργία του παιχνιδιού (στο δεύτερο ημίχρονο). Ελειψαν πάντως η ασφάλεια στην άμυνα και τα καλά τελειώματα.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Ράφαελ (72′ Κολόμπο), Μέστο (62′ Μάτζιο), Αλμπιόλ (68′ Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Μπρίτος (46′ Γκουλάμ), Γκάργκανο (62′ Ραντόσεβιτς), Ζορζίνιο (46′ Ινλέρ), Χάμσικ (68′ Πάντεβ), Καγεχόν (46′ Μέρτενς), Βάργκας (46′ Τζεμαΐλι), Σαπάτα (46′ Μίτσου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου (68′ Κωνσταντινίδης), Βίτορ (56′ Σκόνδρας), Κατσικάς (62′ Ποζατζίδης), Ρατς (56′ Ρατς), Μαντούρο (46′ Κάτσε), Τζανδάρης (57′ Σαββίδης), Γκολάσα (56′ Μάρτενς), Μακ, Περέιρα (62′ Κουλούρης), Αθανασιάδης.

Πηγή: contra.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…