Newsroom

Newsroom

Ναι σε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης από τον Θ. Πάγκαλο

Θετικός σε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησς Θ. Πάγκαλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε…

pagalos

Θετικός σε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησς Θ. Πάγκαλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Αθήνα 9,84.
Είπε συγκεκριμένα: “Σε συνθήκες κρίσης βλέπω ως προοπτική την λύση της συστράτευσης περισσότερων πολιτικών δυνάμεων γύρω από την επίτευξη ενός σκοπού, εαν αυτό καταστεί δυνατό με τη Νέα Δημοκρατία εγώ θα το δεχόμουνα”.
Ταυτόχρονα όμως διευκρίνησε ότι δεν τον αφορούν οι λεπτομέρειες μιας τέτοιας προοπτικής καθώς δεν θα καθοριστόυν από τον ίδιο αλλά από τον αρχηγό της παράταξης ενώ δήλωσε την αντίθεση του σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών καθώς προτιμά την εξάντληση της τετραετίας αντί “να έρθει κάποιος άλλος για τον οποίο τίποτα δεν γνωρίζουμε, πέρα από γενικότητες, και να πει ότι “εγώ θα σας κάνω άλλα ή καλύτερα” και με τη βάση αυτή να ψηφίσουμε, με αποκλειστικό κίνητρο τη δυσαρέσκεια και την πίεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή πάνω στην κοινή γνώμη”.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…