Newsroom

Newsroom

Ναι, αλλά για το Κολωνάκι δε λέτε τίποτα

Μέχρι και σε... σπασμένα γυαλιά θα πατήσει ξυπόλητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μη συζητηθεί το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία

kolsp

Μέχρι και σε… σπασμένα γυαλιά θα πατήσει ξυπόλητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μη συζητηθεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται πρωί-πρωί να πάει στο Κολωνάκι και να δει από κοντά τις ζημιές που υπέστησαν καταστήμτα από τη χθεσινή επιδρομή κουκουλοφόρων, επιδιώκοντας να αλλάξει για μία ακόμα φορά την ατζέντα και να απομακρύνει τα βλέμματα των πολιτών-ψηφοφόρων από την ουσία του προγράμματος της ΝΔ και να τα στρέψει προς ένα προνομιακό (;) για τη Συγγρού πεδίο, αυτό της “τάξης και ασφάλειας”.

Σίγουρα θα ακούσουμε πολλές κορώνες για τους “κουκουλοφόρους που προστατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ”, για τα “χαϊδεμένα παιδιά του Τσίπρα” και τους “Ρουβίκωνες που είναι στο απυρόβλητο” – ίσως μάλιστα να ακούσουμε πάλι κανένα θεαματικό “θα τελειώσω τα Εξάρχεια τον πρώτο μήνα”.

– Και το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία, κύριε Μητσοτάκη; Οι εξαγγελίες Τσίπρα για τα θετικά μέτρα;

– Ναι, αλλά για τα σπασμένα καταστήματα στο Κολωνάκι δε λέτε τίποτα…

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…