Newsroom

Newsroom

"Ναι" αγροτών κεντρικής Μακεδονίας σε συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο

Θετικοί σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη είναι οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως έκανε γνωστό η συντονιστική τους επιτροπή.

589f63f61dc524dc358b46a0

«Αντιλαμβανόμενοι το βεβαρημένο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, αποδεχόμαστε την πρόταση που μας έγινε να συμμετέχει στη συνάντηση που ζητάμε με την ελληνική κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρός της» ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Μαυρουδής Μηντσιούδης, αγρότης Χαλκηδόνας.

«Η συνάντηση κλείδωσε για να γίνει την προσεχή Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.00 το μεσημέρι στην Αθήνα και με τη συμμετοχή των στελεχών της κυβέρνησης που η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε» είπε από την πλευρά του στο πρακτορείο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄Χαλάστρας Αχιλλέας Καμπούρης.

 Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄Χαλάστρας είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι στη σημερινή συνάντηση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα που έγινε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Β΄Χαλάστρας, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας, στις 14/2 στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα.

«Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι δεν συμμετέχουμε σε κομματική συγκέντρωση» μας επισήμανε ο κ. Καμπούρης, προσθέτοντας, δε, ότι «παρά τα πυρά που δεχτήκαμε, όσοι συντασσόμαστε με τη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας κινούμαστε με γνώμονα την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων που καθένας από εμάς έχει». 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…