Newsroom

Newsroom

Νάγια, που ζεις; – «Δεν ξέρω καν τι είναι το MeToo, τι είναι;» (Video)

Η τραγουδίστρια, Νάγια, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν γνωρίζει τι είναι το #MeToo.

264314298 642440460458677 3875332286025530769 n 0

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε η τραγουδίστρια Naya μιλώντας, μεταξύ άλλων, για δύσκολα περιστατικά από το χώρο της δουλειάς της. Την μεγάλη έκπληξη ωστόσο, προκάλεσαν τα όσα είπε, όταν σε σχετική ερώτηση για το κίνημα MeToo απάντησε πως δεν ήξερε τίποτα απολύτως γιαυτό.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά,

«Έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να ακούγονται εκείνοι παραπάνω, αλλά εντάξει, δεν με πτοεί. Οι θαυμαστές μου με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν βρίσκω τον αριθμό του κινητού μου και μου στέλνουν εκεί. Μου στέλνουν μηνύματα και είναι ασταμάτητα».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το κίνημα ΜeΤoo, απάντησε: «Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo. Τι είναι το metoo; Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξήγησέ μου τι είναι. Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά όχι στο χώρο του τραγουδιού, αλλά στο χώρο του χορού».

Μιλώντας για το ελληνικό MeToo η τραγουδίστρια είπε ότι «Δεν το γνωρίζω καν το MeToo. Μου έχει τύχει και παρενόχληση, αλλά όταν ήμουν στο χορό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση από τη «Φάρμα», αλλά δε θα προχωρήσει, ενώ θα ήθελε να πάει στο Survivor.

Δείτε το βίντεο

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.