Ναύπλιο: Απίστευτη ενέργεια του Δημάρχου-Πέταγε σκουπίδια με κόπρανα στο σπίτι υποψήφιου αντιπάλου του

Εκτός ορίων έχει βγει η μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων

dimarxeio naupliou 04

Τοξική είναι η κατάσταση στο δήμο Ναυπλιέων λίγους μήνες πριν τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Και αυτό διότι, νυν άρχοντας της πόλης Δημήτρης Κωστούρος, πέταγε σκουπίδια και κόπρανα ζώων στο σπίτι του υποψήφιου αντιπάλου του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο δήμαρχος πέταγε σε καθημερινή βάση για περισσότερο από ένα μήνα, σακούλες στην οικία του αντιπάλου του, που περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων. Συμφωνά με πληροφορίες ο κ. Κωστούρος έχει «πιαστεί» από κάμερες ασφάλειας, ενώ ο ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή και κατέθεσε το σχετικό βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τις πράξεις του δημάρχου. Ζήτησε μάλιστα να ενεργοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου.

Από την μεριά του ο δήμαρχος, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, προέβη σε απολογητική ανάρτηση, αναφέροντας

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια  δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά  και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να  τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης.

Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».