Ν

Ντάμα

Να το θυμάσαι, Κυριάκο, από τα social media θα πέσεις

Γελάνε και οι servers της Ομάδας Αλήθειας

4792788

Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χρήστες στο facebook βρέθηκαν μπλοκαρισμένοι επειδή άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για τον α ή β λόγο, ο Κυριάκος μας ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας στα social media.
Γελάνε και οι servers της Ομάδας Αλήθειας που αποτελείται από αγνούς πολίτες, με τα ονοματεπώνυμά τους, τις φωτογραφίες τους, που μιλούν με το «σεις» και με το «σας» και που κάνουν διάλογο με επιχειρήματα για να πείσουν τους συνομιλητές τους ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το καλύτερο κόμμα με τα καλύτερα στελέχη.
Και που φυσικά δεν προσλήφθηκαν ποτέ ως μετακλητοί στα γραφεία βουλευτών και υπουργών με τα δικά μου και τα δικά σου λεφτά.

*** Το να μιλά ο Κυριάκος για πρόβλημα δημοκρατίας που περνά από τη Βουλή όποιο νομοσχέδιο μπορεί εν καιρώ πανδημίας, που κάθε νόμος αποτελεί και ένα δώρο προς τους επιχειρηματίες, που άλλαζε νύχτα τα νομοσχέδια για να τοποθετηθούν οι δικοί του σε θέσεις ευθύνης, που αύξησε τους μετακλητούς, που έβαλε δεκάδες δημοσιογράφους σε κυβερνητικές θέσεις, που έδωσε εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ με το πρόσχημα της πανδημίας, που γλεντούσε στην Ικαρία και έκανε ποδηλατάδες στην Πάρνηθα, που δεν δέχθηκε ποτέ να κάνει debate με τον Τσίπρα, που τοποθέτησε ομάδα για να ελέγχει τα αρνητικά σχόλια κάτω από τα posts του στο facebοοk, που μετέτρεψε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σε προσωπικό του ταξί και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα, είναι σαν να καταγγέλλει το Μητσοτακέικο την οικογενειοκρατία.

*** Να το θυμάσαι, Κυριάκο, από τα social media θα πέσεις. Η αρχή έχει ήδη γίνει και το ξέρεις.

*** Βγήκε ο Νίκος Σύψας κι αποκάλυψε πως ποτέ δεν εισηγήθηκε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων να βγουν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους. Ποτέ. Το είπε ο άνθρωπος 3-4 φορές, επισημαίνοντας τους κινδύνους. Άρα η απόφαση ήταν πολιτική.
Και βγήκαν καπάκι Άδωνις και Σκέρτσος και διέψευσαν τον καθηγητή λοιμωξιολογίας.
Δεν τίθεται θέμα για το ποιον θα πιστέψουμε πιστεύουμε, αλλά για να δούμε, θα δώσει συνέχεια ο κ. Σύψας ή κάποιος άλλος συνάδελφός του; Γιατί αν συμβεί αυτό θα γελάμε δυο μέρες. Να το ξέρετε.

 

*** Αφού μας είπε ο Κυρανάκης ότι αρκετοί άνεργοι νέοι δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά και που δεν έχουν ένα σωστά δομημένο βιογραφικό, όπως το δικό του, σειρά πήρε ο Σκέρτσος να κουνήσει το δικό του δάχτυλο, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι επιλέγουν να δουλεύουν με «μαύρα» χρήματα παράλληλα με επιδόματα.
Και να το λέει αυτό ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις χώρες της ΕΕ σε ό,τι αφορά στην ανεργία των νέων.
Μόνο ντροπή. Τίποτα άλλο…

*** Τώρα που θυμήθηκα τον Κυρανάκη, τι να κάνει αυτή η ψυχή; Τον έχει δει κανείς; Στον «πάγο» μπήκε για τα καλά από τότε που είπε ότι έπρεπε να είχε πάρει υπουργείο.
Εν τω μεταξύ φανταστείτε τον Κυρανάκη υπουργό. Μόνο αυτό σας λέω.

*** Στο στόχαστρο της γερμανικής εφημερίδας, «Berliner Zeitung», μπήκε το επιτελικό κράτος του Κυριάκου και οι εκατοντάδες μετακλητοί που μπήκαν από τα παράθυρα.
Να δείτε που η «Berliner Zeitung» δεν ήταν στη λίστα Πέτσα.

*** «Οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος», είπε ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο και καπάκι έφυγε για δείπνο στην Αντίπαρο.
Έβγαλε και non paper το Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τους υπηκόους του.
Θα μου πεις εδώ βγάζει non paper για τα φορέματα που φορά η Μαρέβα, δεν θα έβγαζε για το δείπνο με τον Τζεφ Μπέζος.

*** Τα μάθατε, η κυβέρνηση επιστρατεύει μεταξύ άλλων τους παπάδες για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί σε τοπικές κοινωνίες. Πρώτο να βάλετε εκείνον στην Εύβοια που άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που είχε πεθάνει από κορονοϊό και φώναζε «δεν υπάρχει κορονοϊός». Και βιντέακι μην σου πω.

*** Κλείσιμο νοσοκομείων προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί έχουμε, λέει, πολλά. Πρέπει να είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός / αρχηγός κράτος στον πλανήτη που λέει κάτι τέτοιο εν μέσω πανδημίας, με σχεδόν 13 χιλιάδες νεκρούς στη χώρα και λίγο πριν ξεσπάσει το τέταρτο κύμα.
Στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας, χειροκροτούμε και απαγγέλουμε όλοι μαζί τον Σκοταδόψυχο του ποιητή Φανφάρα.

Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου
Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά
Εβίβα μου
Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Και το μυαλό μου είναι θολό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω…..

Η Ντάμα

Πηγή: documentonews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ