Να πληρώνουμε σαν ιδιωτικό το δημόσιο νοσοκομείο, προτείνει ο Πορτοσάλτε (video)

Άξιο απορίας είναι πώς κανένας επί τόσα χρόνια δεν είχε σκεφτεί τη λύση που προτείνει ο Άρης Πορτοσάλτε για να εξαλειφθεί το φακελάκι στα νοσοκομεία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αλήθεια όσων λέει αφού του αρκεί αυτά να ικανοποιούν τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της ΝΔ του Μητσοτάκη, θεωρεί ότι η απειλή του νόμου δεν αρκεί. Και τούτο διότι κατά τον ίδιο «στον νόμο θα έρθει η παρανομία» αφού αυτή είναι «η φύση του ανθρώπου».

Επειδή ωστόσο δεν αρκεί κανείς να κάνει κριτική, ο Πορτοσάλτε προχώρησε ένα βήμα παραπέρα καταθέτοντας την εξής ρηξικέλευθη (sic) πρόταση: «Να αμοιβοποιήσουμε την παροχή υπηρεσιών που γίνεται στο δημόσιο νοσοκομείο με το δεδομένο ότι οι γιατροί πρέπει να αμειφθούν».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «ο καλός χειρουργός πρέπει να αμείβεται παραπάνω, πέρα από τα ενιαία μισθολόγια και όλη αυτή την ισοπεδωτική αντίληψη του Δημοσίου».

Ιδού λοιπόν η λύση του Άρη Πορτοσάλτε. Να πηγαίνει κανείς να χειρουργηθεί στο δημόσιο νοσοκομείο και να πληρώνει έξτρα αμοιβή στον γιατρό του για να μην χρειάζεται να του δίνει φακελάκι. Υποτίθεται βέβαια πως η δημόσια Υγεία αφορά κι εκείνους που δεν μπορούν να διαθέσουν τα ελάχιστα. Ποιος ενδιαφέρεται όμως; Όποιος δεν έχει, δεν χειρουργείται. Το απλό για τον Άρη Πορτοσάλτε!

Παρακολουθήστε το βίντεο


Διαβάστε σχετικά:

ΣΚΑΪ κι ο Γκέμπελς από τη ζήλια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Χυδαία προπαγάνδα Πορτοσάλτε με «θύμα» την Ηριάννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα γκάφα του Άρη Πορτοσάλτε με τη σημαιοφόρο Κατερίνα Στεφανίδη

Ο Πορτοσάλτε παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφίας, ακούγοντας τον Πάγκαλο να αποκαλεί τον Τσίπρα «μαλάκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης του Φαλήρου θίχτηκε (BINTEO)

Yπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκαν «μαχαίρια» για τα πριμ παραγωγικότητας – Καταγγελίες ότι δόθηκαν σε «αρεστούς» και όχι «άριστους»

EK - Σκρεκας

Yπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκαν «μαχαίρια» για τα πριμ παραγωγικότητας – Καταγγελίες ότι δόθηκαν σε «αρεστούς» και όχι «άριστους»

«Γιατί αποκλείονται υπάλληλοι με τη δικαιολογία ότι δεν προσφέρουν έργο και παρατηρείται το φαινόμενο να…

«Pietà» της Μάρθας Μπουζιούρη – Μία παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τις γυναικοκτονίες

«Pietà» της Μάρθας Μπουζιούρη – Μία παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τις γυναικοκτονίες

Η παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ, «Pietà», της Μάρθας Μπουζιούρη έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του…