Newsroom

Newsroom

Να μια φωτογραφία που θα σε κάνει να σταματήσεις τη δίαιτα για το καλοκαίρι

Η παρακάτω φωτογραφία, για την ακρίβεια η λεζάντα της, θα σε κάνει να σταματήσεις την εξαντλητική δίαιτα που κάνεις για να βγεις με "κορμί - λαμπάδα" στην παραλία!

592acd8a1dc524d0768b467b

Λίγο πριν το καλοκαίρι, όλοι και όλες αγχωνόνται σε επίπεδα… τρέλας για τα έξτρα παχάκια που έχουν πάρει το χειμώνα.

Πώς θα βγούμε στην παραλία με τέτοια κοιλιά; Θα μας κοροϊδεύουν οι άλλοι στην παραλία; Αυτές οι ερωτήσεις δεν θα έπρεπε να μας βασανίζουν κάθε μέρα, όλη μέρα.

Θέλοντας να πάει κόντρα σε όλα όσα ακολουθούμε τυφλά πάντα (δηλαδή την αποτοξίνωση πριν τις παραλίες), μια instagrammer, η Gina Susanna ανέβασε μια φωτογραφία που πρέπει να δείτε.

Δείτε τη φωτογραφία, και διαβάστε τί έγραψε

“Το κορίτσι σας επέστρεψε από τις διακοπές και μαντέψτε! Πήρε και λίγο βάρος. Όχι, δεν ξέρω ακριβώς πόσο, επειδή δεν έχω ζυγιστεί από το 2014, όταν πέταξα τη ζυγαριά, αλλά σίγουρα είμαι πιο βαριά απ’ ό,τι όταν έφυγα. Και σύμφωνα με όσα ξέρουμε, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Το χειρότερο. Επειδή σε όλη μας τη ζωή έχουμε μάθει ότι πρέπει να χάνουμε βάρος όταν προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές. Ή για ειδικές περιστάσεις. Ή για κάποια φωτογράφηση. Ή όταν προετοιμαζόμαστε για κάποιο γεγονός στη ζωή μας που θέλουμε να θυμόμαστε, πρέπει να είμαστε σίγουρες ότι είμαστε αρκετά αδύνατες για να το απολαύσουμε. Αλλά για μένα αυτά είναι βλακείες. Η διάμετρος της μέσης σου δεν επηρεάζει το πόσο νόστιμες είναι οι σοκολάτες ή το πόσο αλμυρές είναι οι τηγανητές πατάτες ή τη γλυκύτητα του παγωτού. Το μέγεθος του παντελονιού σου δεν μπορεί να νιώσει την αύρα του ωκεανού στο δέρμα σου ή την ζεστασιά του ήλιου στα μαλλιά σου. Το σώμα σου είναι ένα δοχείο εμπειριών. Είναι το σπίτι του πνεύματός σου το οποίο χαίρεται με όλα τα πράγματα που έχεις έρθει να κάνεις, να δεις, να μυρίσεις, να γευτείς και όλα όσα σε περιβάλλουν. Είναι το όχημα που σου επιτρέπει να έχεις την εμπειρία μιας καινούριας, πιο χαλαρής ύπαρξης, τουλάχιστον για λίγο. Σε αυτές τις διακοπές έφαγα όλα τα φαγητά που ήθελα να φάω. Δεν στερήθηκα λόγω των θερμίδων ή του πόσο περπάτησα. Έφαγα σοκολάτες ενώ δεν πεινούσα. Έβαλα κανονική ζάχαρη και πλήρες γάλα στους καφέδες μου. Έφαγα τηγανητές πατάτες από έναν πλανόδιο στη Μπριζ. Το σώμα μου μου επέτρεψε να τα κάνω όλα αυτά. Μου έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμουν, την άνεση που λαχταρούσα, τη δύναμη που απαιτούνταν ώστε να είμαι εκεί, παρούσα. Και είδα το σώμα μου να προσαρμόζεται. Είδα την κοιλιά μου και τους μυς μου να χαλαρώνουν. Το είδα να μπαίνει σε mode διακοπών. Κι όταν το σώμα μου χαλαρώνει; Όλα εντάξει. Αν μια πιο χαλαρή ύπαρξη, μου χαρίζει και τον πιο χαλαρό εαυτό μου; Το θέλω.”

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…