"Να μην κωλώσει ο Μπίκας" λέει ο Κούγιας

Την παρότρυνση να μην «κωλώσει» απευθύνει στον πρόεδρο της ΚΕΔ ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως «οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

57597fac1dc524e80c8b46a6

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ καλεί τον Γιώργο Μπίκα να παραμείνει στη θέση του, καθώς -όπως σημειώνει- ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει τη στήριξη των ομάδων και των διεθνών ομοσπονδιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούγια στο Arena FM:

Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κ. Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλα. Η ουσία, είτε στην περίπτωση του κυρίου Τσαχειλίδη είτε σε αυτήν της εγκληματικής ενέργειας στο σπίτι του Μπίκα, είναι ότι όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός.

Ποιοι δε θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δε θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή;

Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός, η Σούπερ Λιγκ θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Την πρόταση κάναμε εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν, θα τα καταβάλλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα. Έκανε τομή ο Μπίκας και έβαλε διαιτητές από τη Football League.

Σαν Αλέξης Κούγιας, έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κ. Μπίκα. Αυτοί που δε θέλουν είναι σκουπίδια.

Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοi και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο, λέμε: Είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη FIFA, την UEFA.

Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να καθαρίσεις τη διαιτησία. Στη δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις. Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα, είτε η ικανότητα του τον έφεραν εδώ.

Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο διεστραμμένοι που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Έχω δει και πολλές προβοκάτσιες τόσα χρόνια νομικός. Ή το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον, οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές. Ο Μπέος που τον βγάζει ο Θωμαΐδης τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον δε θα έχουν μέλλον.

Αυτοί που είναι τώρα επάνω δε έχει κανένας να τους προσάψει κάτι. Με το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπίκας και να έρθει ο Τεροβίτσας; Τι θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα.

Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς να κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.

Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή. Ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαΐδη που δεν έχει και φάση να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες δεν έχουν τίποτα.

Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές. 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…