"Να με καλέσει ο Τσίπρας, να του αποδείξω ότι είμαι αθώος"

Όταν το 2015 ο «φτερωτός γιατρός» έκανε μνεία για τον νόμο Παρασκευόπουλου κατά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Διαβατών λέγοντας: «Με αδίκησαν όσο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αδικηθεί. Παρέμεινα στη φυλακή 2 χρόνια, 5 μήνες και μια ημέρα, απολύτως άδικα. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, έξω, ελεύθερος, χάρη στον ευεργετικό νόμο του κ. Παρασκευόπουλου», 3 χρόνια μετά καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδείξει την αθωότητα του.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την υπόθεση Novartis, που ανέφερε: « Δικό τους δημιούργημα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, όπως και το παραδικαστικό σύστημα, όπως και η διαπλοκή με τα ΜΜΕ, όπως και οι κουμπάροι. Δικό τους ο Τσοχατζόπουλος, ο Χριστοφοράκος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, ο Παπαγεωργόπουλος, ο Παπαντωνίου και οι 10 Παπασταύρου. Δικά τους επίσης τα υποβρύχια, η Siemens, τα μαύρα ταμεία, οι off shore, τα αδήλωτα του πόθεν έσχες, τα θαλασσοδάνεια των 400 εκατομμυρίων. Δικά τους τα ξεχασμένα στικάκια και τα δάνεια μπαλόνια. Δική τους τώρα και η Νοβάρτις», ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι γνωρίζει πώς ένας αθώος άνθρωπος μπορεί να στοχοποιηθεί, ενώ διακηρύσσει για ακόμη μια φορά την αθωότητά του.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, φοβούμενος προφανώς την επανεξέταση του ιατρικού φακέλου του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο καταδικασμένος για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πληροί τις προϋποθέσεις να παραμένει ελεύθερος λόγω αναπηρίας ή έχει αποθεραπευθεί και θα πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές, ανέφερε σε ανακοίνωση του :

 «Ο πρωθυπουργός κ.Αλ. Τσίπρας στην χθεσινή του (18/05) ομιλία στην Βουλή αναφέρθηκε και στο δικό μου όνομα. Θα τον παρακαλούσα ειλικρινά, να με καλέσει μία ημέρα στο Γραφείο του, να του αναλύσω με αδιάσειστα στοιχεία πως ακριβώς ένας απολύτως αθώος άνθρωπος, που σε όλη του την ζωή αγωνίσθηκε για ιδανικά και αξίες και ύψωσε την Ελληνική Σημαία σε όλες τις χώρες του κόσμου και με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να στοχοποιηθεί για ευνόητους λόγους, να σπιλωθεί και να ενοχοποιηθεί χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο”.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην 47χρονη βρεφονηπιοκόμο, που κατηγορείτο για ξυλοδαρμό και κακομεταχείριση…