Να χαθείτε, ψεύτες!

Ήρθε τώρα ο Ρουπακιώτης και γκρέμισε το παραμυθάκι στο οποίο δράκος είναι όχι οι νεοναζί, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, αν έχετε το Θεό σας

Θανάσης Καρτερός 13/10/2020 | 16:11

Α, ώστε θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν δεν έβαζε στοπ στην προσπάθεια το Μαξίμου του Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι μας πληροφόρησε χθες, όχι ο Πολάκης, ούτε ο Βαξεβάνης, αλλά ο Αντώνης Ρουπακιώτης, υπουργός Δικαιοσύνης στη μνημειώδη και μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά που είχε συγκροτηθεί με τη συμμετοχή και της ΔΗΜ.ΑΡ., στην οποία είχε δοθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου πάλευε με τους Κύκλωπες και τους Λαιστρυγόνες ο Ρουπακιώτης για να περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και να μπορέσει έτσι η Δικαιοσύνη να βάλει χέρι στην εγκληματική οργάνωση ως εγκληματική οργάνωση.

Τα ξέραμε, θα πείτε. Από τότε τα φωνάζαμε. Τα ξέραμε και τα φωνάζαμε, αλλά έχει την αξία του να τα λέει ένα έγκριτο νομικά και αξιόπιστο πολιτικά πρόσωπο της εποχής, που διαχειρίστηκε ή προσπάθησε να διαχειριστεί αυτή την αιματηρή ιστορία.

Κι έχει την αξία του γιατί βγήκαν τις τελευταίες μέρες τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Ακούγονται από τα κοτέτσια του Μαρινάκη, του Ράπτη, του "Πρώτου Θέματος" και των άλλων τα κοκοράκια του Κυριάκου να λαλούν πόσο αντιφασίστας ήταν ο Σαμαράς, πόσο ορκισμένος διώκτης της Χρυσής Αυγής ήταν ο Μητσοτάκης και πόσο κρυφοί και ύπουλοι συνομιλητές της ήταν οι αριστεροί!

Δεν είναι όμως όλα επικοινωνία της μπούρδας, θεία κοινωνία της ακροδεξιάς προπαγάνδας και αποβλακωμένη κοινωνία της λήθης. Ήρθε τώρα ο Ρουπακιώτης και γκρέμισε το παραμυθάκι στο οποίο δράκος είναι όχι οι νεοναζί, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, αν έχετε το Θεό σας.

Και Άη Γιώργης ο Σαμαράς - πίσω μου σ’ έχω, Σατανά. Που ανακάτεψαν σ’ ένα καζάνι τον Ποινικό Κώδικα, τις ολοφάνερα αναξιόπιστες δηλώσεις κάποιων «πρώην» και τη φαντασία του Μανιαδάκη, όχι μόνο για να βγάλουν λάδι τον εαυτό τους, αλλά και για να στήσουν στον τοίχο την Αριστερά. Για να ζούμε τις τελευταίες μέρες την ιλαροτραγωδία να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Εμείς!

Άγνωστο τι θα σκαρώσουν τώρα σε βάρος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης. Τι είδους δολοφονία χαρακτήρα θα επιχειρήσουν για να μειώσουν την αξία της μαρτυρίας του. Από μας, ευχή για κουράγιο.

Γιατί, εκεί που μας έφτασαν, δεν είναι μόνο η δημοκρατία, αλλά και η αλήθεια υπό διωγμόν...

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr