Newsroom

Newsroom

«Να γιατί πάω σε ψυχολόγο» – Χυδαία επίθεση σε Συνατσάκη λόγω ανάρτησης για την Ελισάβετ Β’

«Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει» - Η αποστομωτική απάντηση της Συνατσάκη στα προσβλητικά σχόλια για τη μητρότητα.

Μαίρη Συνατσάκη

Χυδαία σεξιστική επίθεση λόγω story που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δέχθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκεκριμένα σε ένα προσωπικό μήνυμα, το οποίο έλαβε από follower της που της έκανε επίθεση, της είπε πως εκείνη χλεύασε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε την Πέμπτη (8/9) σε ηλικία 96 ετών.

Στο μήνυμα, ο χρήστης χρησιμοποιούσε άκομψους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό της που – μεταξύ άλλων – αφορούσαν το γεγονός ότι έμεινε έγκυος «σε αρκετά προχωρημένη ηλικία» αλλά και το πώς θα μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Αναλυτικότερα, το επίμαχο μήνυμα που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε:

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου. Ας τολμούσε, όμως, εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα, ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…».

 

Μαίρη Συνατσάκη (Πηγή: Instagram)

Η αποστομωτική απάντηση της Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε σε σκρίνσοτ το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε και στη συνέχεια σχολίασε γράφοντας: «Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα και σε εσάς». Μάλιστα, στη συνέχεια επανήλθε στο θέμα με δεύτερο story της, ανεβάζοντας μια σέλφι της και γράφοντας: «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

Μαίρη Συνατσάκη (Πηγή: Instagram)

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…