Newsroom

Newsroom

Να γιατί δεν ήταν στο #DF19 ο Μανόλης Καψής

Ένα πικρόχολο tweet και μία πληρωμένη απάντηση

95510

Ξέρετε αυτό το άσχημο συναίσθημα, όταν όλοι έχουν πάει στο πάρτι και περνάνε καλά, και είναι κι ένας τύπος απ’ έξω που δεν είναι καλεσμένος και μονολογεί «σιγά το πάρτι μωρέ, χάλια θα περνάνε»; Ε, αυτός ο τύπος είναι ο Μανόλης Καψής.

Εν προκειμένω βέβαια δε μιλάμε για πάρτι, αλλά για μία πολύ σοβαρή εκδήλωση: την πρώτη ημερίδα Documento Forum που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με θέμα “Ευρώπη, Σκοτεινή Ήπειρος Ξανά. Φασισμός – Ρατσισμός. Ό,τι «ξεχνάμε» το ξαναζούμε”, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό κόσμο και πολλών αξιόλογων ομιλητών.

Ο Μανόλης Καψής δεν ήταν μεταξύ των ομιλητών, αν και μπορούσε να παραστεί, στο κάτω-κάτω η είσοδος στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη. Ίσως να μην τον ενδιέφερε βέβαια και τόσο το θέμα. Πάντως, δεν παρέλειψε να βγάλει τη χολή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας την ημερίδα, φόρουμ «Βαξεβάνης και λοιποί ηχολήπτες».

Την απάντηση την πήρε επίσης μέσω Twitter από τον ίδιο τον Κώστα Βαξεβάνη: «Μανόλη θα σε φωνάζαμε δεν είναι θέμα πολιτικής διαφωνίας, απλώς το κοινό είχε διψήφιο IQ».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…