N. Παρασκευόπουλος: Αρχίζουν άμεσα οι οι εργασίες της εξεταστικής για τον Γιάννο Παπαντωνίου

Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής προανήγγειλε ότι οι εργασίες της επιτροπής για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην υπουργού Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου για τα εξοπλιστικά προγράμματα, θ' αρχίσουν άμεσα.

58e3afee1dc524f56f8b4920 1

Σε ερώτηση για πιθανή παραγραφή,  ο κ. Παρασκευόπουλος είπε σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9Fm» ότι πιθανή διαγραφή εξαρτάται από τη διάρκεια του αδικήματος. Για την ακρίβεια διευκρίνισε ότι «εάν ο πολιτικός, που ερευνάται, έχει πράξεις που διαρκούν μέχρι σήμερα, θα τιμωρηθεί».

Από αυτή τη διαδικασία «ο κόσμος να περιμένει μια δίκαιη αντιμετώπιση, μια τιμωρία με όρους δικαίου» είπε ο πρ. υπουργός Δικαιοσύνης, αναφερόμενος και στα αποτελέσματα αντίστοιχων επιτροπών. 

Σημείωσε, δε, πως υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς που ερευνώνται, όπως πχ η Novartis, για την οποία είναι σε εξέλιξη έρευνα της Δικαιοσύνης και «θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα» είπε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Τέλος, σχετικά με τον νόμο περί προσωρινών απολύσεων φυλακισμένων, απάντησε πως στη χώρα υπάρχει νόμος για προσωρινή απόλυση εδώ και 100 χρόνια. «Για όσους λένε ότι δεν αποφυλακίζονταν άνθρωποι με σοβαρές καταδίκες, θα σας πω, φυσικά και έχουν απολυθεί» είπε, ενώ σημείωσε ότι το να φορτώνεις σε έναν νόμο όλες τις ανθρωποκτονίες, τότε υπάρχει στόχευση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…